Oogcrème. Alleen voor de volwassen huid?

Probeer de volgende vraag te beantwoorden: Hoe vaak denk je aan de huid onder je ogen?

Degenen die nog geen fijne lijntjes zien in hun gezicht, denken daar waarschijnlijk niet veel aan.. Ik geloof dat degenen van jullie die een ietwat oudere huid hebben, een crème kiezen of, eens in de zoveel tijd, gelpads aanbrengt om donkere kringen te voorkomen en de slappe huid te verstevigen. Slechts na het opmerken van rimpels beginnen we gouden middelen te zoeken, een wonderbaarlijke crème die direct (het liefst direct na de eerste keer aanbrengen) deze huidsimperfecties geneest.

Het goede nieuws is dat het proces van het verschijnen van de eerste rimper (onder de ogen) vertraagd kan worden. Hoe minder aandacht we besteden aan de conditie van dit gedeelte van het gezicht, hoe sneller het tegen begint te stribbelen, gerimpeld wordt, en slap.

Het gebeurt dat vrouwen na de leeftijd van 40 jaar minder rimpels hebben dan hun 10 jaar jongere vriendinnen. Hoe is dit mogelijk? Genetica? Genen hebben zeker een invloed op het ouder worden van ons lichaam, maar de juiste verzorging speelt een net zo belangrijke rol als het gaat om de verschijning van rimpels.

Wanneer is het de beste tijd om een oogcrème te gebruiken?

De huid begint te verouderen wanneer je 25 jaar bent Dat is de tijd wanneer de processen van het verminderen en verzwakken van collageen en elastische vezels die verantwoordelijk zijn voor het strakhouden van de huid begint. Om die reden moet zelfs iemand van 25 leren hoe zij het beste de huid onder haar ogen behandelt en de natuurlijke processen ondersteunt die optreden in ons lichaam. Tegenwoordig is er de overtuiging dat een 20 jaar oude huid oogcosmetica nodig heeft als het overmatig wordt blootgesteld aan destructieve factoren (bijvoorbeeld, vanwege een hete zon, airconditioning, vorst en andere averechtse factoren). Onthoud ook dat het roken van sigaretten aanzienlijk bijdraagt aan de verschijning van rimpels. Natuurlijk moeten jonge vrouwen ietwat andere cosmetica gebruiken (in termen van samenstelling) dan volwassen vrouwen. Hoe jonger de huid, hoe minder het nodig heeft. Nog een punt dat benoemenswaardig is, is dat ondanks de leeftijd, de huid altijd hydratatie vereist, en daarom moet de oogcrème die we kiezen een hydraterende werking hebben. Het moet worden onthouden dat veelvoudig gebruik van concealers onder de ogen een uitdrogend en vermoeid effect kan hebben op de delicate huid rond onze ogen. Als je vindt dat de huid onder jouw ogen, ondanks de jonge leeftijd, aandacht nodig heeft, aarzel dan niet en koop een goede en delicate hydraterende crème. Een volwassen huid zal een crème die hydrateert en een anti-rimpelwerking biedt met open armen (en met dankbaarheid) ontvangen. Nog goed idee is het aanbrengen van natuurlijke oliën met hygroscopische en anti-verouderingswerking, zoals arganolie of frambozenzaadolie, om er maar een paar te noemen.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *