Beste product gebaseerd op zijde? Review van de Liquid Silk Hair Conditioner van Nanoil

De laatste tijd heb ik veel nieuwe haarproducten getest. Zoals altijd ziet mijn haar er in de winter een stuk slechter uit. De droge lucht binnen en de koude temperatuur buiten doen weinig goed voor het haar. We moeten goed weten wat we moeten gebruiken om ons haar te beschermen. Ik gebruik zijde om mijn haar te verbeteren tijdens dit koude seizoen. Recent ben ik een topper tegengekomen: de Liquid Silk Bi-Phase Conditioner van Nanoil. Deze leave-in behandeling is baanbrekend en de wereld moet erover weten! Lees mijn review!

Liquid Silk Hair Conditioner

Waarom is zijde zo goed voor het haar?

Zijde is zonder twijfel goed voor het haar. Het staat op de tweede plek, direct na keratine. Het wordt gezien als één van de beste stoffen om het haar mee te verbeteren en ik ben het hier helemaal mee eens! Er is niks dat het haar mooier maakt dan een goed product gebaseerd op zijde. Waarom? Het geheim zit hem in de componenten. Zijde bevat veel voordelige eiwitten die het ideale niveau van hydratatie behouden, en sericine die het haar glanzend en glad maakt en een beschermend laagje vormt op het haaroppervlak. Bovendien is zijde rijk aan vitaminen (A, F, H, B5 en E) en een UV-filter. Veel uitstekende ingrediënten in zo’n simpele eiwit, niet?

GOED PRODUCT GEBASEERD OP ZIJDE = VERZORGEND + REPAREREND + MAAKT MOOIER

Liquid Silk van Nanoil: de beste haar conditioner met zijde

Ik weet zeker dat jij je afvraagt welke zijde het best voor jouw haar is. Veel meiden doen weinig moeite en kiezen willekeurig of kiezen de goedkoopste. Dit niet slecht zolang het product goede ingrediënten heeft en zijde van goede kwaliteit bevat. Onthoud ook dat de hoeveelheid zijde verschil maakt. Met een kleine hoeveelheid bereik je geen goede resultaten.

De Liquid Silk Conditioner van Nanoil bevat de beste zijde omdat het lichtgewicht is en makkelijk absorbeert. De briljante bi-phase formule is eenvoudig in gebruik: schud de fles en spray de conditioner op het haar. Het is ook fijn dat je hem niet uit hoeft te spoelen. Het blijft de dag zitten en voedt en beschermt het haar tegen beschadiging. Licht als een veer, niet overbelastend, maakt perfect glad en geeft glans. Baanbrekend!

nanoil Liquid Silk Hair Conditioner

Liquid Silk van Nanoil: eerste indruk

Het was een leuke verrassing om mijn haar al te zien veranderen na de eerste keer gebruik. Ik bracht hem aan en wist meteen dat dit een topper was, mijn haar werd meteen gladder en glanzender. Mijn haar droogt snel uit en is dof in de winter. De Conditioner van Nanoil behandelt dit moeiteloos. 4 pompjes is genoeg om mijn haar volledig te bedekken met een lichte mist die heerlijk ruikt. Mijn haar pluist niet meer, was glad en had meteen meer volume.

Liquid Silk van Nanoil: effecten op mijn haar na een maand

Mijn haar zag er perfect uit. De conditioner van Nanoil is meer dan een verzorgende spray. Deze leave-in behandeling repareert mijn haar prachtig als ik hem regelmatig gebruik (ik gebruik die van mijn ’s ochtends voor het stylen of ’s avonds voordat ik naar bed ga).

Waarom is Liquid Silk van Nanoil een goede keus? Voordelen

  • De Liquid Silk Conditioner van Nanoil maakt mijn haar zijdezacht.
  • Het verbetert de haarkleur en glans.
  • Het werkt erg lang.
  • Het is licht en niet overbelastend.
  • Het beschermt en versterkt mijn haar.
  • Het maakt mijn haar zachter en fijn om aan te raken.

Het is jammer dat je de Liquid Silk Conditioner van Nanoil niet bij de drogist vindt. Ik zal een link plaatsen waar je jouw conditioner vol met vloeibare zijde, en andere bi-phase conditioners kunt kopen die geweldig werken. Ik houd van online shoppen maar ik weet dat sommige mensen een product liever eerst zien voordat ze het kopen. Neem toch eens een kijkje bij de producten van Nanoil: https://nanoil.nl

Laat me weten of je één van de conditioners of maskers van Nanoil gebruikt hebt!

Liquid Silk Hair Conditioner
Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!