Zeg ja tegen de zon! Hoe zorg ik voor mijn huid, haar & nagels in de zomer?

Hallo, meisjes!

Als ik op vakantie ga, vraag ik me een vraag: moet ik de huid te beschermen tegen de zon of laat het krijgen gelooid? Het antwoord is altijd hetzelfde. Bescherm dus het wordt op zijn minst weinig zonnen. In de post, ik presenteer mijn methoden voor een veilige zonnebaden en het houden van de zomer tan de langst mogelijke.

Gezicht

Ook aan de schouders, het gezicht wordt zeer snel gelooid en is het meest blootgesteld aan brandwonden en irritatie. Daarom gebruik ik zonnebrandcrème voor elke langere wandeling, fietstocht of liggend op het strand. Ik breng hydraterende maskers elke avond en doe een exfoliërende scrub een keer per week. Enzymatische Scrubs verstoppen mijn huid poriën, dus ik liever Fine-graan Ones. Toen ik een vochtinbrengende product te kiezen, controleer ik of het bevat vitamine E, co-enzym Q10 en andere ingrediënten die vrije radicalen te bestrijden en de onderneming de huid omhoog. In mijn tas heb ik altijd een kleine moisturizer voor gezicht en handen.

Lichaam

Ik zorg voor mijn lichaam op een vergelijkbare manier. Oliën met zonnebrandcrème, vochtinbrengende lotions en cosmetica die verlichten en maken de Tan laatste. Ik doe een scrub een keer per week en breng een hydraterende of rustgevende lotion, oliën of boters. Ik ga voor producten die vitaminen en anti-aging stoffen bevatten..

Nagels

Ze hebben behoefte aan vakantie ook. Als ik ga op een reis, geef ik op hybriden en gekleurde nagellak. Neutrale tinten of vitamine conditioners zijn perfect genoeg. Ik pluk degenen verrijkt met vitaminen A, C en F, calcium, aminozuren en keratine. Om de paar dagen, ik weken mijn nagels in appelazijn of wrijf ze met een citroenschil. Dergelijke behandelingen zijn geweldig in het ophelderen van verkleuringen, waardoor witte vlekken en verzachtende nagelriemen.

Haar

Zo ook aan huid, wordt het haar grotendeels blootgesteld aan het zonlicht. Door de UV-straling, haar is droog, DOF, broos en vatbaar voor dunner. Alles wat we moeten doen is te beschermen met SPF-verrijkte nevel of olie. In de zomer heb ik op een hoed die mijn haar, gezicht en schouders schilden. Ik breng een glad serum aan haar uiteinden. Hoe de zorg voor kapsel na vakantie? U een repareren of vochtinbrengende behandeling, gebruik maskers of conditioners met keratine en vitaminen.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *