Er schuilt een artiest in elk van ons. Hoe kies je het beste oogschaduwpalet?

Hallo,

de post van vandaag zal een gekleurde zijn, om dat het niet gaat om een, niet twee, maar om het volledige oogschaduwpalet. Ik ga je vertellen hoe je er een kiest die het beste bij jou past, die voldoet aan je verwachtingen en die aansluit bij je benodigdheden.

Deze post is gewijd aan alle vrouwen die ten eerste niet weten hoe ze de goede oogschaduw voor hun huid en oogkleur moeten kiezen, en ten tweede voor degenen die klaar zijn om hun geld te investeren in een set met oogschaduwen van hoge kwaliteit. Als je klaar bent met het kopen van individuele oogschaduwen en je eerste palet wilt gaan kopen, dan vind je hier een aantal waardevolle en praktische tips.

Hoe koop je een goed oogschaduwpalet?

1. Warm of koud?

Waarschijnlijk weet je je schoonheidstype, en kan je de kleuren laten aansluiten bij de kleur van je iris. Als dit niet het geval is, moet je onthouden dat er een breed aanbod aan neutrale tinten is, die aansluiten bij elke oogkleur. Deze kleuren heten neutraal en kunnen worden omschreven als alle kleuren brons, beige en olijfgroen, gemengd met grijstinten.

Als je geen neutraal palet hebt, dan moedig ik je sterk aan om er een te kopen. Onthoud dat zulke oogschaduwen goed samengaan met alle andere oogschaduwpaletten.

2. Mat of glanzend?

Matte oogschaduwen zijn iets wat je absoluut moet hebben, omdat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Maar je palet hoeft niet per se gericht te zijn op alleen maar matte tinten. Er zijn paletten die een combinatie hebben van glanzende, metalen en matte tinten; en dit is de optie die ik je aanraad om te kopen als je eerste oogschaduwpalet. Dankzij dit soort paletten kan je allerlei verschillende soorten make-up aanbrengen, van klassiek tot romantisch of punk.

3. Klein of groot?

De duivel zit in het detail, dus als je op zoek bent naar een palet, vooral als je wilt dat het lang meegaat, moet je aandacht besteden aan het basisgewicht van de oogschaduwen. Veel cosmeticamerken willen voldoen aan de eisen van hun klanten, en met de make-uptrucs in gedachten produceren ze paletten waarbij de oogschaduwen in kleinere en grotere compartimenten zijn opgedeeld. De grotere zijn voornamelijk heldere, natuurlijke oogschaduwen (zowel mat als glanzend), omdat deze altijd worden gebruikt bij het aanbrengen van oogmake-up. Ook kunnen deze tinten als basis dienen voor donkere kleuren, ze verlichten de binnenste hoek van de ogen en ze worden vaak gebruikt als highlighter. Soms kunnen we ze ook gebruiken om ons gezicht te vormen.

4. Belangrijk of onbelangrijk?

Als je je make-up gedurende de dag vaak ververst, dan moet je het palet mee kunnen nemen in je tas. Kijk dan goed naar de doos waar de producten inzitten. Een goede verpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook stevig, om ervoor te zorgen dat de oogschaduwen in goede staat blijven.

Veel plezier met winkelen!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *