Beste hittebeschermende spray voor haar? Lees mijn beoordelingen van best-sellers!

Hallo iedereen! Velen van jullie hebben me gevraagd hoe je je haar effectief kan beschermen tegen de hitte. Dat is niet alleen in de zomer van essentieel belang. Een hete haardroger, krultang of stijltang is net zo verwoestend als de zon! Daarom is een goede hittebescherming een belangrijk onderdeel van je dagelijkse haarverzorging en stijlroutine. In de post van vandaag heb ik een lijst samengesteld van drie beproefde hittebeschermende sprays voor je haar!

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een hittebeschermende spray?

Voor ik met de deur in huis val, wil ik het graag hebben over het belang van hittebeschermende middelen bij het stylen van haar. De meest voor de hand liggende reden om er een aan te schaffen is om het haar te beschermen tegen hitte. Dit soort spray beschermt niet alleen tegen haardrogers, maar ook tegen de zon en gevaarlijke UV-stralen.Het perfecte zomerhaarproduct! Een ander voordeel van een goede hittebeschermer is dat hij je helpt om je haar te stylen, weerbarstige lokken te temmen en gladder te maken. Bijgevolg, als je kapsel weerbarstig, warrig, kroezend of statisch is, is een thermische spray een noodzaak. Veel hittebeschermers zijn verrijkt met voedingsstoffen. Ik ben geen fan van die met oliën omdat ze mijn haar snel plat doen vallen, maar ik ben dol op die met panthenol of zijdeproteïnen!

Welke van de best verkopende hittebeschermende sprays voor haar moet je gebruiken?

nanoil HITTE BESTENDIGE SPRAY

Nanoil Heat Protectant Spray

Beoordeling: 10/10

De coolste heat protectant voor styling en om koel te blijven bij warm weer. Nanoil Heat Protectant Spray revitaliseert het haar op wonderbaarlijke wijze (na een paar keer gebruiken is het duidelijk sterker en beter bestand tegen beschadiging) en geeft een ongelooflijk effect van gladheid, veerkracht en glans aan het haar. De spray maakt lokken eenvoudiger te onderhouden en ruikt heerlijk. Ik gebruik het bij voorkeur in de winter, omdat het niet alleen mijn haar versterkt en verfraait, maar ook statische uitlopers voorkomt zonder het te verzwaren – zelfs een muts liet het niet plat liggen. De samenstelling bevat een hoge concentratie verfraaiende polymeren en zijdeproteïnen, die zorgen voor een verbazingwekkende gladheid. Nanoil Heat Protectant Spray is met 200 ml een fantastische waarde. Ik raad het u ten zeerste aan.

meer informatie: nanoil.nl

Balmain Thermal Protection Spray

Beoordeling: 9/10

Balmain is niet echt een bekend merk, of wel? Weet jij wat deze heat protectant spray is? Zo niet, dan garandeer ik je dat het de moeite waard is vanwege de uiterst nuttige bestanddelen en de uitstekende beschermende barrière van de haardroger tegen hitte. Het biedt een efficiënt filter om het haar te beschermen tegen de zon op warme zomerdagen. Ik heb het de hele zomer gebruikt en mijn haar is niet dof of te droog geworden. Eigenlijk, voordat ik Nanoil had, was mijn favoriet Balmain Thermal Protection Spray. Zoals ik al eerder zei, bevat het een aantal interessante ingrediënten, en hoewel het oliën bevat, verzwaart het het haar niet en maakt het het niet vet en plat. Het is een uitstekende conditioner.Helaas neem ik één punt weg voor de prijs – ik denk dat het te veel is voor een hittebeschermer.

Kérastase Genesis Défense Thermique

Beoordeling: 7/10

Kerastase’s top product, naar mijn mening, is het haar bain (fancy naam voor shampoo). De versterkende ampullen presteren ook bewonderenswaardig. Het merk heeft zonder twijfel een positieve reputatie. Er zijn gemengde evaluaties van klanten, maar ik heb niets tegen de Kérastase Genesis Défense Thermique. Ik heb het een kans gegeven. Het is een goed product dat het haar gezond houdt, niet te zwaar is en zeker het stylen vergemakkelijkt door weerbarstige lokken te temmen. Mijn haar is “normaal” en heeft een gemiddelde porositeit, dus de kokosolie in de oplossing veroorzaakt geen schade; maar als je lokken droog of beschadigd zijn, kan het pluizen veroorzaken.Kérastase Genesis Défense Thermique bevat ook voedende plantaardige eiwitten en gemberwortelextract om de doorbloeding te verbeteren en haaruitval te voorkomen. Ik breng het echter niet aan op mijn hoofdhuid. Ik heb het een keer gedaan, en het was niet prettig. Maar het is veilig voor het haar. Als iemand van u Kérastase Genesis Défense Thermique op uw hoofdhuid heeft gebruikt, laat me dan weten wat u ervan vindt en of het haaruitval echt vermindert. Wat ik niet prettig vind aan dit product is het gevoel van irritatie op mijn hoofdhuid. De kleine verpakking en de dure prijs zijn ook nadelen.

Mijn drie grote heat protectors zijn nu compleet! Iemand een idee? Laat het ons weten!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *