8 Voordelen van Nanobrow Wenkbrauwserum die je moet weten!

Waarom ben ik wenkbrauwserum gaan gebruiken? Vroeger had ik de dunste wenkbrauwen ooit ever. Semi-permanente make-up (waar ik bang voor ben) leek de enige redding te zijn. Ik ben Nanobrow gaan gebruiken en…. kijk wat er gebeurd is! 😛

Ik heb Nanobrow een kans gegeven na het lezen van enkele recensies. Ik had een paar blogs bekeken en een paar vrienden gevraagd. Nanobrow bleek de meest efficiënte en effectieve wenkbrauwversterker te zijn.

Ik kocht het online en begon meteen met de behandeling (prima, niet meteen, ik heb het voor het eerst gebruikt voordat ik naar bed ging). Het is omdat de fabrikant aanbeveelt Nanobrow te gebruiken voor de slaap (na het verwijderen van make-up), zodat het product kan inwerken als we slapen.

Mijn angsten – veroorzaakt door mijn slechte ervaringen met eerdere wenkbrauwversterkers – bleken ongegrond. De eerste toepassing van dit serum verliep volledig moeiteloos. Wat Nanobrow betreft, heb ik gewoon de applicatorborstel verwijderd, intuïtief en moeiteloos het serum opgedaan en…. dat was het.

Wanneer kwamen de eerste resultaten?

Ik keek goed naar mijn wenkbrauwen en zag ze al na een paar dagen glanzender, sterker en elastischer worden. Rond de tweede week begon ik een ‘groter’ effect te zien, maar het is onmogelijk om de exacte tijd te geven – mijn wenkbrauwen werden steeds voller, donkerder en dikker. Vandaag is het de vierde week. Ik heb geen behoefte meer om wenkbrauw make-up aan te brengen omdat mijn wenkbrauwen er fantastisch uitzien. Voor mij loont het echt de moeite!

Ik ga je er niet van overtuigen dat Nanobrow een product is dat het proberen waard is. In plaats daarvan zal ik alle voordelen ervan even opsommen. En er is veel om over te praten. Ik heb gekozen voor acht Nanobrow-voordelen die je moet weten. Lees verder!

8 DINGEN DIE JE NIET WEET OVER NANOBROW WENKBRAUWSERUM, MAAR DIE JE ZEKER MOET KENNEN

1. Het is het meest effectieve wenkbrauwserum!

Wat Nanobrow betreft, komen de onderzoeken die worden uitgevoerd onder consumenten en specialisten met elkaar overeen. Het is het beste wenkbrauwserum ontworpen voor dunne, korte, schaarse wenkbrauwen. Het werkt het best en houdt niet alleen het uiterlijk van de wenkbrauwen op peil, maar zorgt ook dat de wenkbrauwen gezond blijven (versterkt, regenereert, voedt, hydrateert).

2. Het bevat een briljante combinatie van ingrediënten!

De werking van Nanobrow is het resultaat van de combinatie van de beste bestanddelen. Ook al heeft het serum er maar weinig van, ze zitten er in de ideale combinaties en proporties in, waardoor het product effectief werkt. De ingrediënten omvatten verschillende soorten kruidenextracten en groeistimulerende stoffen.

3. Het is wreedheidvrij!

Nanobrow-serum zal veganisten aanspreken, omdat het vrij is van dierlijke ingrediënten en ook niet op dieren is getest. Voor mij is het een van de grootste voordelen van dit serum.

4. Het is heel makkelijk te gebruiken!

Zoals ik al zei, is het gewoonweg onmogelijk om niet te weten hoe je Nanobrow moet gebruiken. Het product heeft een kleine en zeer nauwkeurige applicator. De spons schept de hoeveelheid die de wenkbrauwen bedekt, maar loopt niet terug. Make-up verwijderen is het enige wat je hoeft te doen voor het aanbrengen, maar het is geen enkel probleem.

5. Het wordt direct geabsorbeerd, wat een groot pluspunt is!

Nanobrow is een vrij vloeibaar serum waardoor het in een oogwenk wordt geabsorbeerd. Na een paar seconden lijkt het erop dat het er nooit geweest was – geen glinstering, plakken en wenkbrauwen zijn niet vochtig. Ook al lijkt het erop dat er niets aan de hand is, er gebeurd onderhuids toch veel! Nanobrow werkt van binnenuit.

6. Het werkt al na 2 weken!

Ik heb ervaren hoe snel Nanobrow op mijn eigen wenkbrauwen werkt. Geen enkel ander wenkbrauwserum zorgt voor wenkbrauwen in zo’n korte tijd. Over het algemeen moet je veel langer wachten. Hier krijgen de wenkbrauwen al na 2 weken volume, kleur en worden ze dikker.

7. Het is te koop tegen een scherpe prijs!

Als het gaat om de prijs hangt het helemaal af van hoe je er naar kijkt. Voor sommige mensen is Nanobrow te duur. Voor mij is de prijs passend voor het effect dat het product geeft. Wij betalen voor de kwaliteit, snelle resultaten en efficiëntie. En als je voor een aanbieding gaat, bijvoorbeeld op black friday (zoals ik), kun je veel minder betalen en de kosten naar beneden halen.

8. Je kunt thuis laten bezorgen!

Nanobrow kan online besteld worden via de officiële webpagina en door een koerier bij je thuis bezorgd worden. Ik heb het product de volgende dag al geleverd gekregen maar ik denk dat het afhangt van wanneer je een bestelling plaatst (het tijdstip van de dag) en de afstand die de koerier moet afleggen om bij je te komen. Als je liever ook niet naar winkels gaat dan is dit de optie waar je naar op zoek was.

Ik hoop dat ik je ervan overtuigd heb dat Nanobrow de beste is!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!