Wijntherapie. Hoe te zorgen voor de huid?

Hey!

Wine die helpt, Wie houdt er niet van? Weet je dat veel mensen het niet exclusief als alcoholische drank gebruiken? Wijn blijkt gunstig voor het hele lichaam. Ik bedoel niet dit mooie gevoel van bedwelming en geluk. Wijn biedt huid- en haarverzorging. Wat zijn de voordelen en hoe te gebruiken?

Wijntherapie wat is dit?

Wijntherapie is het antwoord op de groeiende vraag naar natuurlijke ingrediënten en behandelingen bij vrouwen. De gezonde eigenschappen van druiven en wijn zijn al sinds de oudheid bekend, dus dit soort schoonheidsverzorging heeft snel aangeslagen. Waarom is wijntherapie zo populair? Vanwege stoffen die in druiven worden gevonden. AHA, BHA, PHA zuren die de huid herstellen, zachtjes exfoliëren, gladstrijken en opfleuren. Bovendien verhogen ze de opname van ingrediënten in uw dagelijkse huidproducten.

Wijnsteenzuur is het meest cruciaal en de concentratie bepaalt het succes van de behandeling. Hoe hoger de concentratie, hoe sterker en dieper de werking van het wijnsteenzuur. De actie bestaat uit het stimuleren van de exfoliatie van dode cellen en of diepere huidlagen.

Behalve wijnsteenzuur zijn druiven de bron van fosfor, calcium, vitamine A, E en B. Polyfenolen en flavonoïden helpen om de vrije radicalen te bestrijden.Tannine een van de meest waardevolle ingrediënten van druiven, heeft een verjongende en ontstekingsremmende eigenschap.

Voor wie is wijntherapie?

De therapie is bedoeld voor mensen die natuurlijke huidproducten zoeken, ontspanning nodig hebben en het uiterlijk willen verbeteren. Wijntherapie is een alternatief voor chocoladebehandelingen en andere heerlijke producten die heerlijk ruiken. De therapie werkt op vele niveaus omdat het zowel de huid als onze stemming beïnvloedt.

De wijnbehandelingen worden aanbevolen voor mensen met een droge, volwassen, losse huid met striae en andere onvolkomenheden. Ze werken ook als je acne hebt en worstelt met te veel talgafscheiding. Helaas is de wijntherapie een slecht idee voor mensen die vechten met bloedsysteem ziekten, huidontsteking en allergieën. Interessant is dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, gebruik kunnen maken van de behandeling. Wijn of met druiven verrijkte producten hebben geen invloed op de ontwikkeling van het kind. Maar moeders kunnen voor de zekerheid de specificaties navragen bij hun arts.

Hoe ziet de wijntherapie eruit?

De eerste fase omvat het gebruik van een grofkorrelige scrub die dode huidcellen exfolieert en de opname van de ingrediënten van de druiven bevordert. Vervolgens neem je een wijn- en waterbad en proef je een glas wijn. De laatste stap is een massage- en lichaamsbehandeling. Is er iemand die het niet zou proberen?

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *