Van ochtend Tot midden in de nacht, hoe verzorg je de huid?

Hallo meiden!

Onze huid vereist de non-stop zorg. De ochtend verzorgingsroutine ziet er anders uit dan de avond schoonheidsrituelen. De manier waarop je de huid gedurende de dag behandelt, wordt weerspiegeld door de mooie looks in de avond. Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar laat me proberen het in de post uit te leggen. Veel plezier met lezen!

Zorg voor de ochtendhuid

Begin de dag met een douche- en balsem-toepassing, die een goede match vormt om de dag een kickstart te geven en hydratatie van de huid aan te bieden. Douch het lichaam een paar minuten, met een fruitige gel of zeep met natuurlijke ingrediënten. Vermijd producten die de huid droog maken, gebruik normale zeep en sterk reinigende cosmetica. Vergeet niet om een vochtinbrengende lotion toe te passen direct na het drogen van de huid. De cosmetica moet een lichtgewicht en snel absorberende consistentie hebben, zodat u zich onmiddellijk kunt aankleden en naar het werk of op school kunt gaan.

Na het douchen en aanbrengen van de balsem, is het tijd voor het reinigen en hydrateren van de gezichtshuid. Gebruik een toner, micellair water of schuim. De samenstelling en consistentie van producten moet overeenkomen met uw huidtype. Volg dezelfde regels bij het kiezen van een dagcrème. Het zou hydraterende en beschermende eigenschappen moeten hebben; het kan een make-up primer vervangen.

Huidverzorging gedurende de dag

Zorg de hele dag voor je lippen en handen. Gebruik een vochtinbrengende en beschermende lipstick, vaseline of crème. Ga in de zomer naar SPF-verrijkte cosmetica terwijl u in de winter kunt kiezen voor rijke formules. Breng een handlotion aan die een serum, vitamines en andere hydraterende ingrediënten bevat. De beste huidverzorgingsproducten laten een beschermende laag achter op het huidoppervlak. U moet gedurende de dag zorgen voor uw huidhydratatie en make-up</ strong>. Verwijder het teveel aan talg met vloeipapier. Gebruik nevel of thermaal water om op het gezicht te spuiten, zorg voor vocht. Als het product eenmaal is geabsorbeerd, sta je met een poeder klaar en kun je, je make-up bijwerken.

‘S avonds huidverzorging

Begin de avond verzorgingsroutine met make-up verwijderenen met een toner. raak alle make-up producten, talg en vuil kwijt die zich overdag hebben afgezet. Denk eraan om zachte bewegingen te gebruiken bij het verwijderen van oogschaduw en mascara. U kunt niet hard wrijven over de ogen om irritatie van de gevoelige huid rond de ogen te voorkomen. Druk op een watten schijfje – gedrenkt in de remover – op de oogleden; de cosmetica moeten na een tijdje oplossen. Veeg vervolgens het gezicht af met een toner om de natuurlijke pH te herstellen.

De volgende fase van de avondverzorging is een bad, body scrub en een lotion aanbrengen. Warm water verzacht de opperhuid en opent huidporiën. Het exfoliëren van dode cellen en het voorkomen ingegroeide haren. Verrijk het bad met een etherische olie, zouten of bubbel bommen. Relax tot 20 minuten in het bad; breng daarna een bevochtigende balsem aan voor een zachte en elastische huid.Houd rekening met de gezichtshuid verzorging; gebruik een nachtcrème of een voedingsrijk serum.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *