Hoe zorg te dragen voor uw schoonheid tijdens de zomer? Een handvol nuttige trucs

Hallo meisjes,

Vandaag ga ik je vertellen een beetje over mijn lichaam en haarverzorging tijdens de zomer. Ik hou van het testen van nieuwe cosmetica en ik ben een echte maniak als het gaat om nieuwe schoonheid oplossingen. Maar ik ben niet van plan om dit onderwerp te verkennen vandaag sinds vandaag ben ik met u delen mijn patenten op hoe te voelen fris en mooi tijdens de vakantie seizoen. Hier zijn de methoden die, ik ben er zeker van, je gaat om nuttig te vinden. Als je gaf een gaan naar een aantal van hen, neem dan contact met mij op over dit hieronder! 🙂

DIY | Ververs kracht

Nevels hebben hun voordelen en ik hou van het gebruik ervan tijdens de zomer. Helaas, zullen ze niet absorberen de overmaat van talg die is opgebouwd op onze huidoppervlak. Alles wat het kan doen is het leveren van tijdelijke hydratatie in tegenstelling tot zelfgemaakte poeder. Dit product zal u voorzien van de lange termijn actie.

Hoe maak verfrissing poeder deodorant?

Meng witte klei met aardappelzetmeel (Houd 1:8 proporties), voeg een beetje aluin (kan worden geschrobd uit een stok) en een paar druppels etherische oliën (ik hou van grapefruit en groene thee etherische oliën).

Hoe de verfrissing up poeder te gebruiken tijdens de zomer?

Allereerst stel ik voor het gebruik van deze zelfgemaakte cosmetische alleen bij het dragen van witte kleren, want het is vrij eenvoudig om uw outfit vlek met het poeder. Ik zette een klein beetje van dit poeder op de Palm van mijn hand en wrijf in de lichaamsdelen die het meest zweten, bijvoorbeeld, oksels en de borstgebied. Ik neem aan dat velen van u zullen waarnemen toepassing lastig, vooral in het begin, maar geloof me, de resultaten zijn de moeite waard.

Goud Olie

In de belangrijkste, onze beenhuid is manier bleker dan andere lichaamsdelen die vaak worden blootgesteld aan de zon (schouders, splitsing, gezicht). Daarom, als we op korte broek of een rok, het verschil ziet er niet goed uit. Dit maakt ons te bereiken voor Self-Tanning crèmes of spray op panty’s. Helaas, deze methoden niet passeren examen wanneer de temperatuur buiten is echt hoog-de vlekken op de benen gegarandeerd.

Olie als alternatief voor Self-Tanning Cream

Natuurlijke oliën, bijvoorbeeld NUXE, die bruine tint hebben en zijn voorzien van sprankelende deeltjes zijn de perfecte methode om uit te brengen Tan en gift skin met natuurlijke schaduw van gelooide kleur. Ook zullen dergelijke producten zorgen voor de huid met hydratatie.

Hartvormig UV pleister La Roche Posay

Als laatste, laat me u een de zomer gadget voorstellen die vele mensen, vooral zij die houden van lange uren buiten doorbrengen, zeer nuttig zouden kunnen vinden. Wat belangrijk is, kunnen we bestellen volledig vrij van officiële LRP website. Ik heb het nu over hart-vormige UV-patch die moet worden gehecht aan een lichaamshuid, en om preciezer te zijn, om een aantal zichtbare plaats (ik plak het aan de dorsale deel van mijn hand). Vervolgens heb ik om het te scannen met mijn mobiele applicatie om de mogelijkheid om mijn lichaam expositie controle naar de zon hebben. Deze toepassing informeert wanneer het de hoogste tijd is om onze huid van de zon te verbergen en een andere laag van een zonnescherm toe te passen. Ik adviseer het hoogst enkel omwille van uw veiligheid!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *