RefectoCil Longlash Eyelash Serum – Is het het proberen waard?

Mijn wimpers zijn mijn grootste probleem, omdat mooie, lange en expressieve wimpers de laatste tijd (helaas) zeer trendy zijn. Het is moeilijk voor mij dicht bij het ideaal te komen voor wimpers zonder gebruik te maken van wimperextensies, maar ik test regelmatig allerlei serums, hopende op ook maar een kleine verbetering in lengte. Het laatste serum dat ik testte was Nanolash, wat vrij duur was, maar wel werkte. Om het evenwichtig te maken, koos ik voor het veel goedkopere RefectoCil Longlash, waarvan je het review hieronder vindt. Hoe ziet RefectoCil Longlash eruit in vergelijking met andere serums?

Op het eerste gezicht kun je merken dat RefectoCil Longlash een verre van luxueus wimperserum is. Het bevat een grijs-roze-verpakking met een raar lettertype en Duitse text erop. In het leven probeer ik te leven bij de regel dat je iets niet op zijn uiterlijk kunt beoordelen, dus ik werd niet afgeschrikt door het ontwerp of de lage prijs en begon met de test. Soms geven die minder dure producten betere resultaten dan degenen die duurder zijn.

Wanneer we kijken naar de samenstelling, is het eerste dat we zien in Longlash serum wonderolie, dus je kunt stellen dat de fabrikant ons wil voorzien van een natuurlijke voeding. Ik moet zeggen dat niet iedereen wonderolie kan gebruiken. De meningen over wonderolie zijn verdeeld – de een zegt dat je er een wow-effect van kunt verwachten, en anderen zeggen dat je er je wimpers door verliest. Het is mogelijk dat wonderolie ook niet mijn vriend is, want na een week van gebruik waren er minder, en voelen de wimpers uit tijdens het gebruik van mascara.

Ik gebruikte RefectoCil Longlash een maand, want ik wilde niet alle wimpers verliezen. Eerst dacht ik dat het onderdeel was van de behandeling, en dat in plaats van de oude wimpers weer nieuwere, langere en sterkere wimpers zouden groeien. Helaas was dit niet het geval en moest ik RefectoCil Longlash weg doen. Voor mij was de samenstelling een volledige mislukking, alhoewel ik geloof dat dit product wel fans kan vinden.

Als laatste wil ik wat zeggen over het product zelf. Het intensieve serum voor wimpers en wenkbrauwen van Longlash van RefectoCil is aanzienlijk verschillend van andere serums die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik moet toevoegen dat Nanolash veel gemakkelijker was in applicatie en bovendien werkte. Longlash heeft een klein potje en het serum heeft een dikke en vettige, romige consistentie, wat met een borstel of vinger moet worden aangebracht. Het enige wat ik kan zeggen om deze lukrake formule te verdeigen is de prijs – voor een paar euro’s kan ik wel omgaan met de applicatie van het serum, maar alleen als het geen oogirritaties zou veroorzaken en daadwerkelijk resultaten zou geven.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *