NATURATIV Body Balme – Mijn manier van natuurlijk zonnebrand

Zeker, de zomer is net om de hoek, hoewel het niet zo vanzelfsprekend lijkt als je door het raam kijkt. Vandaag kan ik regen zien en het weer is vrij koel, maar ik probeer een positieve houding aan te nemen, sinds ik weet dat er voldoende dagen zullen komen waarop de zon heftig zal stralen! Wat is belangrijk in deze periode? Om je uitzonderlijk te voelen en er uit te zien!

Natuurlijke zonnebrand vóór de zomer

De waarheid, meestal stelt de lente onze enigzins teleur. Er komt niet veel van de verwachte zon, waar we ons lichaam aan willen blootstellen, om een ​​klein beetje van de eerste lente-zonnestralen te genieten en de huid te voorzien van een lichte perzik kleurige gloed. Dit jaar schok ik anderen met mijn witte benen die nog lang niet bruin zijn. Ik wed dat ik er niet goed uit zal zien met mijn zomerbroeken daarom ben ik naar een andere oplossing opzoek gegaan!

Zelfbruinende crèmes, spray op panty’s, zelfbruinende doekjes … STOP

Op dit moment hebben we steeds meer producten die een neppe bruine gloed op onze benen opleveren. Jammer genoeg leveren veel van de oplossingen effecten die ons teleurstellen. Ik adviseer om voorzichtig te zijn, met alle zelfbruinende balsems, mousses of sprays omdat deze vaak de huid oranje kleuren, vreselijk ruiken en de gloed zelf ongelijk is. Je kunt beter afstand nemen van deze oplossingen.

Ik heb iets beters voor je:
NATURATIV ZELFBRUINENDE COSMETICA

Ik zou u willen overtuigen dat zelfbruining door natuurlijke stoffen die Naturativ aanbiedt, de beste manier is om een ​​mooi egale gebruinde huid te krijgen. Droom je van een gebruinde huid, zodat niemand herkent dat het kunstmatig is? Dat is niet moeilijk als u Naturativ-cosmetica gebruikt.

De werkzame stoffen van Naturativ balsems zijn meestal plantaardige DHA, een natuurlijke zelfbruinende substantie die u beschermt en de huid in evenwicht brengt wortelolie, die een sterk bevochtigende werking heeft macadamia-boter voor versteviging van de huid zonnebloemolie, schenkt de huid met een prachtig zonnebrandmiddel extract van notenhout, verzachtend en ontstekingsremmend kamille-extract, evenals het tegengaan van de werking van vrije radicalen helichrysum-extract. Kent u een andere, even rijk aan natuurlijke stoffendat een zelfbruinende balsem is?

We kunnen kiezen tussen twee producten die behoren tot de Naturativ-serie:

  1. Zelfbruinende lichaamsbalsem – de basisversie voor de geduldige mensen die meer tijd hebben en kunnen wachten op de effecten (die het wachten waard zijn).
  2. Zelfbruinende balsem plus bronzer – de versie voor de ongeduldige onder ons die het bruiningseffect gelijk nodig hebben vanwege bijvoorbeeld een geweldige gebeurtenis die binnenkort zal plaatsvinden. Vanzelfsprekend levert dit product onmiddellijke effecten op, het werkt als make-up voor de lichaamshuid en daarom kan het worden verwijderd door het gewoon af te spoelen.

Hebt u de nieuwe producten van Naturativ al uitgeprobeerd?

Zo ja, laat dan uw reflectie hieronder achter!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *