Mijn privéwimper-tovenaar! Lashcode Mascara Beoordeling. Hoe werkt het?

Meiden,

een andere zoekopdracht van een ideale mascara post. Ik hoop dat dit ook de laatste is omdat het voorstel van vandaag al aan al mijn verwachtingen voldoet. Benieuwd naar de nieuwe hit?

mooie ogen met LashcodeIk heb het over Lashcode; mascara die mijn make-up heeft nagebootst. Ik gebeurde op Lashcode tijdens het zoeken naar een product dat een zeer dure teleurstelling zou vervangen – Lancôme DÉFINICILS. Dit was een andere keer dat ik zag dat mijn wimpers en cosmetica van Lancôme niet bij mij in de buurt zijn. Ik ben blij dat ik niet naar drogisterijproducten ging en in plaats daarvan Lashcode bestelde. Je loopt geen risico, je wint niet. Het risico heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Wat kan ik zeggen over Lashcode?

In de eerste

Lashcode-mascara beheert zowel casual als big-night-out make-up. Nee, het lukt niet; het rockt! Het is alleen in zwarte kleur verkrijgbaar, maar het is het meest intense zwart dat ik ooit op mijn wimpers heb gezien. Eén laag levert een ongelooflijke wimperdefinitie op.

U moet contact opnemen met Lashcode wanneer u verdikte, vollere, langere, gedefinieerde en gezonde wimpers wenst te hebben.

Ik geloof dat Lashcode zo’n make-up biedt dankzij de spiraal. Het is een kleine siliconen staaf gemaakt van borstelharen die verschillende maten hebben: ze kammen zeer goed met de wimpers, bedekken ze met de hoeveelheid mascara voor een zeer expressief maar niet overdreven effect. Het is de eerste mascara die mijn wimpers niet heeft laten samenhangen. Hiermee kan ik zelfs de kleinste wimpers in de ooghoeken schilderen.

Wat kan ik nog meer zeggen over Lashcode? Het is een zeer langdurige mascara die zelfs na lange uren op warme of regenachtige dagen onaangeroerd blijft. In eerste instantie dacht ik dat het een waterproof cosmetica was, omdat het zo lang draagbaar is. Ik had het mis; als het een waterdicht product was, zou het niet zo gemakkelijk met een normaal micellair water worden verwijderd.

Lashcode zeer goede mascaraTen tweede

Ik moet vermelden dat Lashcode niet alleen een mascara is. Het is de ondersteuning voor wimpers. De eerste mascara die ik heb gehad, inclusief zoveel conditioneringsstoffen die essentieel zijn voor de juiste wimpergroei en wimpers in vorm houden. Een dagelijkse wimperverzorging zonder make-up op te geven; het is een briljante optie voor mij.

Over verzorgingsproducten gesproken, Lashcode bevat; onder andere; Soja-sprout-extract, extract van tarwebloem, Baicalin, Pro-vitamine B5, vitamine E, arginine.

Na twee weken gebruik van de mascara, zijn mijn wimpers iets sterker en elastischer. Gecoat met het product, ze zien er spectaculair uit en zijn natuurlijk gedefinieerd; Er werd mij gevraagd of mijn wimpers groeiden of dat het het mascara-effect was. Niemand geloofde dat een mascara zo mooi gedefinieerde wimpers kan leveren. Na het verwijderen van make-up zie ik mijn wimpers kracht krijgen dankzij Lashcode; veel minder uitvallen. Ik heb een indruk dat ik meer wimpers heb en dat ze wat langer zijn.

Dankzij Lashcode heb ik de betekenis van een perfecte oogmake-up ontdekt.

Iedereen die geïnteresseerd is in de knaller? 🙂

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geen reacties

Laat jouw reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.