Mijn privéwimper-tovenaar! Lashcode Mascara Beoordeling. Hoe werkt het?

Meiden,

een andere zoekopdracht van een ideale mascara post. Ik hoop dat dit ook de laatste is omdat het voorstel van vandaag al aan al mijn verwachtingen voldoet. Benieuwd naar de nieuwe hit?

mooie ogen met LashcodeIk heb het over Lashcode; mascara die mijn make-up heeft nagebootst. Ik gebeurde op Lashcode tijdens het zoeken naar een product dat een zeer dure teleurstelling zou vervangen – Lancôme DÉFINICILS. Dit was een andere keer dat ik zag dat mijn wimpers en cosmetica van Lancôme niet bij mij in de buurt zijn. Ik ben blij dat ik niet naar drogisterijproducten ging en in plaats daarvan Lashcode bestelde. Je loopt geen risico, je wint niet. Het risico heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Wat kan ik zeggen over Lashcode?

In de eerste

Lashcode-mascara beheert zowel casual als big-night-out make-up. Nee, het lukt niet; het rockt! Het is alleen in zwarte kleur verkrijgbaar, maar het is het meest intense zwart dat ik ooit op mijn wimpers heb gezien. Eén laag levert een ongelooflijke wimperdefinitie op.

U moet contact opnemen met Lashcode wanneer u verdikte, vollere, langere, gedefinieerde en gezonde wimpers wenst te hebben.

Ik geloof dat Lashcode zo’n make-up biedt dankzij de spiraal. Het is een kleine siliconen staaf gemaakt van borstelharen die verschillende maten hebben: ze kammen zeer goed met de wimpers, bedekken ze met de hoeveelheid mascara voor een zeer expressief maar niet overdreven effect. Het is de eerste mascara die mijn wimpers niet heeft laten samenhangen. Hiermee kan ik zelfs de kleinste wimpers in de ooghoeken schilderen.

Wat kan ik nog meer zeggen over Lashcode? Het is een zeer langdurige mascara die zelfs na lange uren op warme of regenachtige dagen onaangeroerd blijft. In eerste instantie dacht ik dat het een waterproof cosmetica was, omdat het zo lang draagbaar is. Ik had het mis; als het een waterdicht product was, zou het niet zo gemakkelijk met een normaal micellair water worden verwijderd.

Lashcode zeer goede mascaraTen tweede

Ik moet vermelden dat Lashcode niet alleen een mascara is. Het is de ondersteuning voor wimpers. De eerste mascara die ik heb gehad, inclusief zoveel conditioneringsstoffen die essentieel zijn voor de juiste wimpergroei en wimpers in vorm houden. Een dagelijkse wimperverzorging zonder make-up op te geven; het is een briljante optie voor mij.

Over verzorgingsproducten gesproken, Lashcode bevat; onder andere; Soja-sprout-extract, extract van tarwebloem, Baicalin, Pro-vitamine B5, vitamine E, arginine.

Na twee weken gebruik van de mascara, zijn mijn wimpers iets sterker en elastischer. Gecoat met het product, ze zien er spectaculair uit en zijn natuurlijk gedefinieerd; Er werd mij gevraagd of mijn wimpers groeiden of dat het het mascara-effect was. Niemand geloofde dat een mascara zo mooi gedefinieerde wimpers kan leveren. Na het verwijderen van make-up zie ik mijn wimpers kracht krijgen dankzij Lashcode; veel minder uitvallen. Ik heb een indruk dat ik meer wimpers heb en dat ze wat langer zijn.

Dankzij Lashcode heb ik de betekenis van een perfecte oogmake-up ontdekt.

Iedereen die geïnteresseerd is in de knaller? 🙂

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

25 Reacties“Mijn privéwimper-tovenaar! Lashcode Mascara Beoordeling. Hoe werkt het?”

 1. Julie

  De mascara zorgt voor lange, dikke en gespreide wimpers. Met dank aan het borsteltje door perfecte silicone te zijn in de perfecte vorm. Het is makkelijk om de kleinste wimpers zwart te maken. Lashcode is intensief zwart daardoor zijn een of twee laagjes al genoeg voor het effect van valse wimpers.

  Beantwoorden
 2. Monique17

  Ik wil het! 🙂

  Beantwoorden
 3. Suzanne

  Ik heb de mascara voor een tijdje gehad en ik ga het zeker langer gebruiken. Het zet je wimpers mooi uiteen en het belangrijkste – het blijft lang op. Ik kan het de hele dag dragen zonder vegen of vlokken. 5/5 🙂

  Beantwoorden
  • Alice

   Ik verkies om het niet te riskeren, ik ga meestal voor waterproef en zo ver dat ik weet heeft deze mascara daar geen versies van.

   Beantwoorden
 4. Sara

  Ik geef de mascara 4/5. Het is ‘veeeeeet’, alleen jammer van de prijs.

  Beantwoorden
 5. Renate

  Ik ben net begonnen met het gebruiken van Lashcode en ik ben benieuwd of het mijn wimpers echt verbeterd. Zo ver ben ik echt blij met het effect. Ik wist niet eens dat mijn wimpers zo lang waren.

  Beantwoorden
 6. Nora

  Maximale lengte! Het effect op de onder lid is geweldig 🙂

  Beantwoorden
  • Tessa

   Inderdaad! toch zien ze er nog steeds natuurlijk uit en dat is het beste voor mij <3 heel vrouwelijk, knap effect op wimpers <3 het doet me denken aan Le Volume Chanel

   Beantwoorden
 7. Veronica

  Ik weet niet waarom mensen zo hyped zijn over lancome. Voor mij was hypnose goed, de andere waren rommel of misschien zijn mijn wimpers die niet om kunne met deze mascara’s, maar zover ik weet delen veel meiden mijn mening.

  Beantwoorden
 8. A.M.

  Ik weet de mascara nog niet, maar ik wil hem wel leren kennen! ps coole review

  Beantwoorden
 9. Anneke

  Deze mascara is brilliant, veeg vrij, gaat er niet snel af, en is makkelijk te verwijderen met makeup remover. Het effect is hetzelfde als de beschrijving zegt. Geen twijfel aan. Het beste aspect, voor mij, is dat mijn wimpers er nog natuurlijk uitzien.

  Beantwoorden
 10. Rebecca

  Persoonlijk vind ik deze mascara de beste die ik ooit al gebruik heb. Het werkt goed, ik gebruik het nu al 4 maanden. Nature heb ik korte wimpers en grote plaats ertussen, maar dze mascara doet er wonderen mee!

  Beantwoorden
 11. maria

  Srs? Is het echt zo goed?

  Beantwoorden
 12. Tania

  De product beschrijving was goed genoeg om me te overtuigen hem te kopen. Ik heb zelfs geen reviews gelezen en ik moet je vertellen dat ik versteld sta. Ik gebruik nu al mijn tweede mascara en tot nu heb ik nog steeds geen betere mascara gevonden.

  Beantwoorden
 13. Belle

  Voor mij, is de mascara geweldig!

  Beantwoorden
 14. Cheris

  Goed, het is goed, maar ik kan even goede andere mascara’s vinden. Zeker in deze prijsmarge.

  Beantwoorden
 15. CattyMa

  Heel goede mascara en blijft super lang op, maar ik kan nog steeds niet geloven dat je zoveel geld uitgeeft aan mascara.

  Beantwoorden
 16. Martina

  Als mijn vriend dit niet als cadeau had gegeven, hd ik het merk nooit gekend. Deze mascara is ongeloofelijk! Het is een ander bewijs dat het niet alleen heel bekende en dure merken goede mascara leveren. Soms moet je het risico nemen en de mascara kopen. Het is duidelijk te zien dat deze mascara goed is 😀

  Beantwoorden
 17. Nel

  Ik kreeg het ook als cadeau en ik hou van de mascara, maar ik zou het niet voor mezelf kopen want daarvoor is het te duur. Ik ben blij dat ik zo’n exclusieve mascara kan gebruiken, maar het ligt ver boven mijn prijs.

  Beantwoorden
 18. Mirjam

  Deze mascara doet het goede voor mij. Ik heb echt dikke wimpers, maar kort en Lascode maakt hen langer en doet ze mooi uit elkaar. Mijn wimpers zijn lang voor enkelen uren want de mascara gaat er niet af en ik vind het perfect voor mij. Ik raad iedereen dit product aan.

  Beantwoorden
 19. Anna

  ok ik heb gehoord over deze mascara, maar ik kan hem nergens vinden, kan iemand mij dit uitleggen?

  Beantwoorden
 20. Margarita

  Absoluut een MUST HAVE 🙂 Prachtig en elegante verpakking met een echte schat vanbinnen! Sommige mascara hebben 2 weken nodig om echt goed te worden, maar dat is niet het geval voor Lashcode. Het haalt je wimpers mooi uit elkaar en krult hen mooi.

  Beantwoorden
 21. Magdalena

  Ik merkte op dat mijn wimpers sterker werden, maar de waarheid is dat ik het pas na een maand zag. Ik heb wat wimpers verloren door makeup op te doen of af te halen. Nu gebeurt dit niet meer. En ik hou van het effect op mijn wimpers.

  Beantwoorden
 22. Corrie

  Ik denk dat ik het is ga proberen want ik ben niet geduldig genoeg om ook eyelash conditioner te gebruiken.

  Beantwoorden
 23. sunny

  Niemand gaat me overtuigen dat een mascara hetzeflde resultaat geeft als een conditioner of serum. Als je wilt dat je wimpers gezond zijn, moet je een goede serum kopen en het elke dag aanbrengen. Verwacht geen effecten als je niet de juiste conditioner of serum gebruikt. Maar bescherming bieden aan je wimpers door de dag is ook belangrijk en deze mascara beschermt je wimpers 100% door de dag.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *