Laat ik het geheim van een slank lichaam onthullen zonder ervoor te oefenen

Hoe is het mogelijk om gewicht te verliezen zonder te oefenen? Als je het juiste dieet volgt heeft dit voor 70% invloed op kans van slagen. De resterende 30% bestaat uit fysieke activiteiten die niet noodzakelijkerwijs gericht zijn op die vervelende beenbewegingen, die je in het zweet werken tot je wenkbrauwen aan toe. Laat me mijn geheim aan jou onthullen.

Mijn stofwisseling is niet zo goed. Ik wou dat het kwam omdat elke grotere maaltijd of vette schaal lang door mijn organisme wordt verteerd. Het blijkt dat de oplossing die voor mij werkt een prijskaartje heeft, een dagplanning maken en hieraan vasthoudt. Sinds ik met dit idee begonnen ben, heb ik het probleem van een grote buik of, zogeheten, love handles, niet meegemaakt. Een slank lichaam begint voornamelijk met wat we eten en hoe onze fysieke activiteit eruit ziet.

Het is echt de moeite van het proberen waard, meiden!

MIJN MANIEREN OM SLANK LICHAAM TE VERKRIJGEN ZONDER OEFENING

1. Strek voor de tv uit

Wil je ontspannen voor de tv als je eindelijk thuis bent na je werk? Dat is geen probleem. Je hoeft dit kleine plezier niet te veranderen in moeilijke oefeningen op een trainingsmatje. Het volstaat alleen om de manier waarop je tv kijkt te veranderen. Doe katten kamelen, zwaai je benen, strek je rug of kuiten, zit een paar minuten met je buikspieren gebogen – dat zal het werk doen.

2. Beweeg tijdens het praten

Spreek je vaak over de telefoon? Persoonlijk is de persoon met wie ik het vaakst praat mijn moeder. Ik bel haar bijna elke dag om haar te vertellen wat ik onlangs heb meegemaakt. Soms duurt het gesprek een uur of langer en dit is een geweldige kans om een beetje te oefenen. Blijf bewegen als je bijvoorbeeld aan het lopen bent. Een uur wandelen is beter dan niets!

3. Verminder de inname van suiker

Je houdt van snoep, toch? ik ook, daarom kan me niet volledig weerhouden van het eten van suiker. Ik doe echter mijn best om snoepjes te vervangen door bijvoorbeeld fruit. Suiker wordt de witte dood genoemd omdat het tijdens de verwerking door ons organisme de huid eiwitten zoals collageen vernietigt. Dit leidt tot slappe huid. Beperk de hoeveelheid verbruikte suiker per dag en dat is alles!

4. Kies altijd fysieke activiteit

O.K., dat is duidelijk, er zijn dagen in ons leven dat we gewoon geen zin hebben om oefeningen te doen. Als u echter kunt kiezen tussen stappen maken of naar een lift gaan of als u een wandeling kunt maken in plaats van 10 minuten met de tram te rijden, kies dan verstandig. Als ik niet ergens heen moet, probeer ik voor de gezondere optie te kiezen, bloedsomloop stimuleren en niet zo vermoeiende fysieke activiteiten.

5. Gebruik natuurlijke oliën

Denk je dat het toepassen van anti-cellulitis balsem voldoende is? Door mijn ervaring kan ik u meer natuurlijke verzorging aanbevelen. Natuurlijke lichaamsoliën zijn niet alleen goedkoper, veiliger en gemakkelijker te verkrijgen, maar ze zijn ook effectiever. Het blijkt dat je je lichaam slank kunt maken door bepaalde oliën toe te passen die cellulitis helpen overwinnen. Deze oliën zijn kokosnoot, rozemarijn of amandel. Alle drie zijn mijn favorieten.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *