Hoe verzorg je blond haar op een goede manier?

Hoi, meiden! De post van vandaag zal interessant zijn voor alle blondines. Veel leesplezier!

Wist je dat blond haar je gezichtsuitdrukking verzacht, en je er vrouwelijker en jonger uit laat zien? Daarom kiezen steeds meer vrouwen voor deze haarkleur. Helaas is blond haar alleen niet genoeg om je er jong en knap uit te laten zien. Ook de juiste haarverzorging speelt een grote rol. Ontdek hoe je je blonde haar moet wassen, borstelen en föhnen.

Hoe moet je blond haar wassen & drogen?

Blond haar – meestal droog en dun – kan elke twee of drie dagen worden gewassen. Gebruik een shampoo met natuurlijke ingrediënten, die het haar niet verzwaart of de hoofdhuid vettig maakt. Ook het aanbrengen van een hydraterend masker of conditioner is een goed idee. Spoel het product uit met lauw water, om de haarschubben te sluiten, voor extra glad haar. Föhn het vervolgens met koele lucht, op 20 centimeter afstand. Gebruik vervolgens een glansversterkende en verzachtende haaroliespray.

Hoe breng je blond haar in model?

Hydrateren en beschermen zijn het meest belangrijk in de verzorging van blond haar. Gebruik hiervoor oliën, serums en conditioners. Deze producten moeten je haar beschermen tegen kroes, statisch worden, uitdrogen, en het verlies van glans. Spoel je haar ook af en toe uit met een kruidenmengsel, om het oppervlak gladder te maken. Werk de punten elke twee maanden bij, om je kapsel in vorm te houden.

Welke producten moet je gebruiken?

Kies voor producten voor geverfd of licht en blond haar. In drogisterijen vind je veel cosmetica die je haar in model zullen brengen. Deze moeten SPF, siliconen en hydraterende en reparerende stoffen bevatten. Probeer de producten die zijn verrijkt met kamille, wat je lokken helderder maakt.

Hoe moet je blond haar borstelen & in model brengen?

Gebruik kammen met brede punten, of borstels met natuurlijke haren. Je moet niet te hard aan je haar trekken of het kneden. Probeer niet te vaak stijltangen, krultangen en föhns te gebruiken. De hitte van eze producten droogt het fijne, blonde haar uit, en zorgt ervoor dat het dunner wordt. Ook kun je je haar niet te strak vastbinden; dit verzwakt de conditie van het haar.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *