De beste anti-roodheid en kalmerende gezichtsserums die ik heb geprobeerd en aanraad

Mijn dagelijkse skincare routine is niet compleet zonder een flesje gezichtsserum van hoge kwaliteit. Om eerlijk te zijn, blijkt dat dit soort producten me geholpen hebben om een einde te maken aan al mijn huidproblemen die me voor een lange tijd hadden al lastig gevallen.

Je zult zo meteen zien waarom het toevoegen van een gezichtsserum aan je dagelijkse skincare routine zo veel pluspunten heeft. Ik zal je ook verschillende huidverzorgingsproducten laten zien die volgens mij de moeite waard zijn om in huis te hebben.

Weet je eigenlijk wel wat een gezichtsserum echt is?

Een gezichtsserum is naar mijn mening een schoonheidselixer in een klein glazen flesje. Een gezichtsserum bestaat niet uit te veel ingrediënten, maar alleen uit actieve componenten die zorgvuldig worden uitgekozen om bepaalde huidproblemen aan te pakken. Gezichtsserums zijn er in verschillende soorten structuren, zoals op waterbasis, op oliebasis, op gelbasis en op crèmebasis.

Een van de belangrijkste voordelen is de snelle en diepe penetratie, wat ik heel aantrekkelijk vind. Met andere woorden, een gezichtsserum kan grondig absorberen en doordringen in alle lagen van de huid. Dit geeft aan dat, van alle huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, het gezichtsserum de meeste power heeft.

Ik hoop dat ik goed genoeg heb uitgelegd waarom je een gezichtsserum zou moeten gebruiken en hoe het je kan helpen. Nu je het probleem beter begrijpt, is het tijd om na te denken over een product dat het meest geschikt is voor jouw huid. Om het je gemakkelijk te maken, heb ik een korte lijst samengesteld van de beste anti-roodheid gezichtsserums die ik heb gebruikt en waarmee ik mijn huid heb kunnen verbeteren.

SERUM NR. 1: Nanoil Anti Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum, wat bovenaan mijn lijst staat, is een uniek verzachtend serum. De eerste keer dat ik dit product gebruikte, was ik er helemaal verliefd op. Waarom?

Natuurlijk, als dit serum niet de ingrediënten zou bevatten die het bevat, zou het niet zo effectief zijn. Het paardenkastanje-extract is het belangrijkste ingrediënt en het is een van de beste middelen voor  huid dat gevoelig is voor roodheid. Dit natuurlijk ontwikkelde ingrediënt is verantwoordelijk voor het versterken van zwakke haarvaatjes, waardoor deze minder zichtbaar worden. Maar dit serum heeft meer voor ons in petto. Bovendien heb ik gemerkt dat mijn huid minder snel reageert. Als u op zoek bent naar hydratatie en voeding, dan vindt u het hier.

De complete formule blijkt zeer indrukwekkend te zijn. Nanoil Anti-Redness Face Serum is een serum op waterbasis dat snel droogt zonder een vettige laag op de huid achter te laten. Dit serum is ook te gebruiken onder make-up.

Nanoil Anti-Redness Face Serum wordt geleverd in een 50 ml verpakking die lekker lang meegaat. Ik heb mijn flesje nog niet leeg, ondanks het feit dat ik het al een paar maanden heb!

Nanoil Serum nadelen? Ik kon er eerlijk gezegd geen vinden. Dit is het enige gezichtsserum waar ik 100 procent tevreden over ben.

Leer meer: www.nanoil.nl

SERUM NR. 2: Origins, Mega-Mushroom Skin Relief, Advanced Face Serum, Dr. Andrew Weil for Origins

Ik moet eerlijk toegeven dat ik een klein beetje bang was toen ik het serum voor de eerste keer openmaakte. Ik twijfelde of ik het op mijn gezicht zou smeren. Waarom? Vanwege de vreemde geur. Na enig wikken en wegen besloot ik gewoon mijn adem in te houden en Mega-Mushroom Skin Relief op mijn gezicht en hals aan te brengen. Gelukkig waren de resultaten het risico wel waard.

Het belangrijkste ingrediënt, reishi paddestoelen, is verantwoordelijk voor de geur van het product, neem ik aan. Het is verantwoordelijk voor het verhogen van het verdedigingsmechanisme van de huid en het verbeteren van de textuur, naast het afgeven van deze vreemde geur. Andere ingrediënten, zoals duindoorn, worden in de formule gebruikt om irritaties te helpen verlichten die vaak voorkomen bij een huid die gevoelig is voor couperose.

Wat me verbaasde was dat mijn huid leek beter beschermd tegen hevige wind en kou naarmate ik het Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum langer gebruikte. Mijn huidskleur was gelijkmatig en rustig aan het einde van de behandeling.

Ondanks de crème-achtige structuur, is het Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum gemakkelijk aan te brengen op het hele gezicht en – tot mijn verbazing – trekt het snel in de huid. Oh, en het laatste wat ik moet duidelijk maken. Nadat het serum op de huid is aangebracht, verdwijnt de vreemde geur.

Ik heb een flesje van 30 ml gekocht, hoewel er ook flesjes van 50 ml en 100 ml verkrijgbaar zijn.  Ik zal de volgende keer zeker een grotere fles kopen. Maar eerst zal ik wat geld moeten sparen:) of een kortingscode vinden of zoiets.

SERUM NR. 3: Dr. Jart+ Cicapair, Tijgergras Re.pair Serum

Dit is een heerlijk groen getint verzachtend gezichtsserum dat roodheid van het gezicht in een paar seconden kan verwijderen. Natuurlijk is de kleur niet de enige factor die bijdraagt aan dit effect.

Dr. Jart Cicapair, Tijgergras Re.pair Serum is een van mijn lievelingsproducten, vooral ’s morgens. Voor mijn gezicht had dit product geen enkele moeite om roodheid en spataders te behandelen. Het trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

Ondanks het feit dat ik moest wachten op andere effecten, zorgde het serum uiteindelijk voor een heldere en gezonde huidskleur. Bovendien merkte ik dat mijn huid minder gevoelig was voor agressieve invloeden van buitenaf. Mijn huid voelde geweldig aan nadat ik het Tiger Grass Re.pair Serum had gebruikt en daarna een moisturizer had aangebracht.

Een flesje bevat 30 ml, en gebaseerd op mijn ervaring, kan het online bestellen van Dr. Jart+ Cicapair, Tiger Grass Re.pair Serum je geld besparen.

SERUM NR. 4: Dermalogica, Ultra Calming Redness Relief Essence

Dit serum werd me aangeraden door een vriendin, dus ik heb het gekocht. Hoewel het goed werkt, heeft het één groot nadeel, dat ik hieronder zal bespreken.

Van het ingrediënt zoethout in Dermalogica Ultra Calming Redness Relief Essence wordt gezegd dat het pigmentvlekken verheldert en zwakke bloedvaten versterkt. Spataders en andere bronnen van roodheid worden aangepakt, wat me beviel op het moment dat ik dit serum aan het gebruiken was. Daarnaast werd mijn huid beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Hoe weet ik dat? Mijn huid was minder reactief.

De crème textuur trekt snel in de huid, maar ik hou niet van de manier waarop dit serum is ontwikkeld om op het gezicht te worden aangebracht. Er zit geen druppelaar bij, en ik denk dat dat handig had geweest. In plaats van gelijkmatige porties af te meten, moet je het product in je handpalmen doen en het over je gezicht verdelen. Ik denk niet dat ik moet zeggen dat deze methode veel van het product verspilt.

Ik heb de grootte van 50 ml gekozen, maar er is ook een grootte van 150 ml. Natuurlijk is de grotere fles goedkoper, maar Dermalogica Ultra Calming Redness Relief Essence heeft een wat korte levensduur.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!