Argan Haarmasker van Nanoil? Ik ben erbij!

Hey!

Ik heb een korte review over een haarmasker dat ik van mijn zusje voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik moet toegeven dat ik in eerste instantie niet van plan was om er een review over te maken maar het Argan Haarmasker van Nanoil gaf me zulke opmerkelijk resultaten dat ik besloten heb om het toch te posten. Hier gaan we: mijn eerlijke review over het haarmasker met arganolie van Nanoil.

Geniet van het lezen! ­čÖé

Als eerste, jullie kennen Nanoil waarschijnlijk al van mijn andere blogs. Waarom is dit product het waard om te gebruiken en om over te schrijven?

Het Argan Haarmasker van Nanoil heeft een mooie verpakking. Het was liefde op het eerste gezicht (├ęcht het perfecte cadeautje) en, het meest belangrijk, ik was nog meer verliefd nadat ik het voor het eerst gebruikt had. Zowel de verpakking als de effecten zijn prachtig. Het is echt een traktatie voor estheten als schoonheidsproducten er goed uitzien en n├│g beter werken.

Ik wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten van het eerste gebruik van het Argan Haarmasker van Nanoil dus mijn eerste gebruik van het masker staat gelijk aan een reis naar het onbekende. Ik zal het voor jou makkelijker maken en je vertellen wat je kunt verwachten.

Wat doet het Argan Haarmasker van Nanoil?

Ik had eigenlijk geen verwachtingen toen ik het masker voor het eerst gebruikte. Maskers hebben vaak tijd nodig om door te dringen in het haar en te werken dus ik verwachtte weinig. Ik was super verbaast om te zien dat het Argan Haarmasker van Nanoil meteen werkte!

Na het eerste gebruik:

 • gaf het mijn haar een zijdezacht laagje.
 • kon ik mijn haar makkelijk en zonder pijn kammen.
 • zaten er geen klitten in mijn haar.
 • had ik geen last van pluizend haar.

Het Argan Haarmasker van Nanoil heeft iets meer tijd nodig gehad om de magie ├ęcht te laten zien. Na 2-3 weken zie je opvallende verbeteringen (na 6-9 keer gebruik, afhankelijk van hoe vaak je het masker gebruikt, 2 of 3 keer per week).

Ik vind dat geen lange tijd, zeker wanneer je weet wat je kunt bereiken:

 • Sterker haar dat niet uitdunt.
 • Zachte lokken die makkelijk de stylen zijn.
 • Haar wordt gerepareerd van de haarzakjes tot de puntjes.
 • Gevoed, gehydrateerd en gerevitaliseerd haar.
 • Veerkrachtig haar met veel volume.
 • Bescherming.

Het Argan Haarmasker van Nanoil, wat zit erin?

Dit masker zou deze prachtige effecten niet geven als het geen zorgvuldig gekozen ingredi├źnten bevatte. Ik weet zeker dat je nieuwsgierig bent wat de ingredi├źnten van het Argan Haarmasker van Nanoil zijn. Ik was het in ieder geval wel!

Dit masker is gebaseerd op biologische, koudgeperste, ongeraffineerde arganolie. Je kent deze olie vast, het is ├ę├ęn van de bestsellers. Arganolie is extreem populair dankzij de tegen hitte beschermende en reparerende eigenschappen. Hierdoor is het de perfecte keus voor beschadigd haar (en niet alleen voor dit type haar).

Het bevat ook panthenol, wat het benoemen waard is. Pro-vitamine B5 versnelt het reparatieproces, hydrateert en helpt om de natuurlijke glans te behouden.

Het Argan Haarmasker van Nanoil bevat geen parabenen, synthetische kleurstoffen en andere nare ingredi├źnten.

Makkelijk gebruik van het Argan Haarmasker van Nanoil

Laten we ons focussen op het gebruik, en ik kan je vertellen dat er niks moeilijks aan is! Als je ooit eerder een haarmasker gebruikt hebt, dan kun je het.

De Haarmaskers van Nanoil (niet alleen die met arganolie maar alle vijf) hebben een perfecte, lichte formule dus het gebruik is erg fijn. Maar hoe gebruik je het?

Drie simpele stappen zijn genoeg om het product te laten werken:

 1. Was het haar zoals gewoonlijk.
 2. Breng het masker aan en gebruik daarna een handdoek of badmuts om het vast te houden.
 3. Spoel het uit na minimaal 15 minuten.

Ik heb geen problemen ondervonden toen ik het Argan Haarmasker van Nanoil gebruikte en ik denk dat ook de andere haarmaskers van Nanoil erg makkelijk in gebruik zijn. Lichte producten geven langdurige effecten omdat je maar de grootte van een walnoot aan hoeveelheid nodig hebt voor gemiddeld lang, redelijk dik haar (zoals ik heb).

Zou ik het Argan Haarmasker van Nanoil aanraden?

Ja, natuurlijk! Als ik het niet fijn zou vinden, had ik er niks over geschreven.

Ik vind het Argan Haarmasker van Nanoil geweldig. Het beste masker dat ik in mijn leven gebruikt heb. Ik ben absoluut verliefd geworden op de eenvoudige ingredi├źnten en de prachtige resultaten.

Zusje, bedankt voor het beste cadeau ooit! <3

Als je meer wil weten, kijk dan op www.nanoil.nl. Je kunt jouw masker daar bestellen, het kan ook een andere zijn dan die met arganolie. Laat me weten wat de haarmaskers van Nanoil voor jou doen, laat een reactie achter!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!