Zou ik het Nanoil Anti-Redness Face Serum aanraden?

Hey! šŸ™‚

Jullie vragen me vaak naar mijn dagelijkse huidroutine. Om eerlijk te zijn ziet mijn huid er meest van de tijd prima uit, maar er zijn dagen dat mijn uiterlijk veel te wensen overlaat. Ik denk dat mijn huid niet altijd vlekkeloos is omdat ik altijd op zoek blijf naar producten die 100% bij mijn huid passen. Ongeveer anderhalve maand geleden gebruikte ik het nieuwe serum van Nanoil voor het eerst… en ik ben sprakeloos.

Zou ik het Nanoil Anti-Redness Face Serum aanraden? Blijf lezen om erachter te komen!

Ik denk dat jullie wel weten dat dit niet mijn eerste serum van Nanoil is. Ik heb ook serums van andere merken geprobeerd maar mijn huid lijkt die van Nanoil het beste te vinden. Ik zag hun nieuwe product op de website en ik wist dat ik het moest bestellen. Dat heb ik dus gedaan. Binnen een paar dagen werd het serum voor gevoelige en verouderde huid (met de neiging tot spataderen) geleverd. Ik gebruik het nu een maand op regelmatige basis dus ik denk dat het hoog tijd is voor een review.

Mijn eerste indruk van het Nanoil Anti-Redness Face Serum

Zoals ik je al verteld heb hoefde ik niet lang te wachten tot het serum bezorgd werd. Het zat goed verpakt in een kartonnen dood. Na het openen zag ik een serum wat zich onderscheid van andere serums, een donkere fles in een witte verpakking. Ik moet de geur ook omschrijven. Ik vond hem fris en tegelijkertijd subtiel, ik hou ervan.

beste gezichtsproducte tegen roodheid NanoilEffecten van het Nanoil Anti-Redness Face Serum op mijn gezicht

Na het eerste gebruik kalmeerde mijn huid. Het product bevrijdde me eindelijk van het gevoel van een strakke huid en irritatie. Hoe vaker ik het serum gebruikte, hoe beter mijn huid werd. Mijn huid is nu egaal. Het is ook de moeite waard om te benoemen dat ik vaak last heb van roodheid in mijn gezien (bijvoorbeeld na het eten van pittig voedsel), daar heb ik nu nauwelijks meer last van. Ik hoop er snel echt vanaf te komen.

Hoe ik het Nanoil Anti-Redness Face Serum gebruik

Ik heb het toegevoegd aan mijn ochtendritueel en ik probeer elke dag de volgende stappen te volgen:

  1. Ik reinig mijn huid en droog het met een zachte handdoek.
  2. Ik doe een paar druppels van het serum op mijn gezicht.
  3. Ik doe de fles weg en masseer het serum op mijn gezicht. Ik verspreid het gelijkmatig.
  4. Ik wacht even en breng een crĆØme met SPF aan.

Zoals je kunt zien neemt het Nanoil Anti-Redness Face Serum weinig tijd in beslag en is het gebruik erg eenvoudig.

beste producte voor roodheid gezicht NanoilRaad ik het Nanoil Anti-Redness Face Serum aan?

Het mag duidelijk zijn dat ik dit serum aanraad. šŸ™‚ Ik geloof dat het een uitstekende keus is, vooral voor diegene met een verouderde en gevoelige huid die snel rood wordt. Ik vind het serum niet alleen budgetvriendelijk maar het geeft ook de beloofde effecten. Als je het op jouw huid wil proberen, bestel het dan op de officiĆ«le website van Nanoil: nanoil.nl.

Laat me weten of jij dit serum al gebruikt hebt en wat je van de effecten vindt. Fijne dag!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *