Beauty oliën om het gezicht & lichaam te verbeteren. Leer hoeveel je kan winnen!

Hey allemaal!

Ik weet dat velen vinden dat het gebruik van een olie echt iets is waar de laatste jaren constant over gepraat wordt. Er zijn echter mensen die nog niet hebben gehoord over de kracht van een beauty olie. Bovendien worden er constant nieuwe schoonheidsbehandelingen ontwikkelt die ons bewust maken van het gebruik van een olie. Blijf vooral lezen als je wil weten of het verstandig is om het gezicht te reinigen met olie, hoe je cellulitis verminderd en hoe je haarverlies tegen kan gaan.

Wat zijn natuurlijke beauty oliën?

Een beauty olie is eigenlijk een vettige, geperste vloeistof dat bestaat uit zaden en pitten. Het persen gebeurt op een speciale manier, dit soort olie moet niet verward worden met olie die je in de keuken gebruikt. Beauty oliën kun je niet voor het koken gebruiken, ze zijn ongeraffineerd en koudgeperst zodat de kostbare stoffen die ze bevatten behouden blijven. Ze bevatten hierdoor veel waardevolle voedingsstoffen en daardoor houdt de wereld ervan!

Waarom werken natuurlijke beauty oliën zo goed?

De grote hoeveelheid fytosterol en flavoïden, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Dit is wat een beauty olie bevat en dit maakt een olie een onvervangbaar deel van de persoonlijke verzorging. Stel je voor dat iemand je een cosmetisch product geeft met de PERFECTE SAMENSTELLING. Een product dat geen allergische reacties veroorzaakt en geen parabenen bevat. Een product dat gemaakt is van stoffen die niks anders doen dan de huid, nagels en het haar verbeteren.

Hoe gebruik je een olie in je dagelijkse schoonheidsritueel?

Een masker met olie om de haargroei te stimuleren en het haar te versterken

Dit is absoluut het beste masker dat ik ooit op mijn hoofd heb gehad. Meiden die regelmatig de punten behandelen met een haarolie weten waar ik het over heb. In het kort, je haar wordt super glad, zacht, stralend en veerkrachtig. Ook wordt het haar beter gevoed en gehydrateerd als je het regelmatig met olie behandeld. Dit soort haarmaskers kunnen ook op de schedel aangebracht worden. Dit versterkt de haarzakjes en voorkomt haarverlies. Natuurlijke beauty oliën stimuleren de haargroei en maken de punten zichtbaar sterker en gezonder. Als laatste: de olie is krachtig genoeg om het haar te beschermen tegen de gevolgen van verschillende weersomstandigheden.

OCM: De perfecte manier om het gezicht te reinigen

Heb je al eens van OCM gehoord? Ik weet zeker dat de helft van jullie weet wat OCM is doordat het vaak gebruikt wordt door bloggers en vloggers. Zij raden deze manier van reinigen aan, toch? Ik was in het begin sceptisch over deze methode omdat mijn gezicht van nature vettig is. Het was moeilijk te geloven dat het aanbrengen van een olie op een al vette huid positieve effecten zou opleveren. Ik was er van overtuigd dat mijn gezicht nog vetter zou worden en lelijk zou gaan glanzen.

Ik was wel geïnteresseerd in het gebruik van natuurlijke oliën en ik leerde dat ze de huid niet vetter maken, zoals velen van ons denken. Simpel gezegd zorgt een natuurlijke olie voor de regulatie en het in balans houden van het talg niveau. Dit is heel belangrijk, zeker bij een vette huid.

Ik besloot zelf oliën te mengen om de OCM-methode thuis te proberen. Ik heb castorolie (dit is het basis ingrediënt van alle OCM mengsels) gecombineerd met argan- en jojoba-olie. Dit zijn twee geteste beauty oliën. De OCM-methode is vrij simpel. De olie trekt alle onzuiverheden op het huidoppervlak aan en ze zorgen ervoor dat de huidporiën niet meer verstopt zitten. Daarnaast kalmeert een olie de huid en beschermd de olie de huid tegen schade. Ik zou hier nog veel meer over kunnen vertellen in een apart artikel. 🙂

Behandeling met olie voor beschadigde nagels

Klaag je vaak over zwakke nagels? Het kan zijn dat je bekend bent met broze, dunne en uitgedroogde nagels als je vaak gelnagels gebruikt. Gelukkig kun je de nagels snel weer heropbouwen. Ik heb het NIET over het gebruik van nagel conditioners. Dit is eigenlijk gewoon doorzichtige nagellak. Ik heb het over warme oliën. Combineer deze met honing en citroensap. Blijf naar je nagels kijken om te ze te zien transformeren. Ze worden sterker en mooier.

Welke olie ik aanraad om beschadigde nagels mee te behandelen? Voor mij is dat een combinatie van olijfolie en castorolie. Houd de nagels elke avond 10-15 minuten in zo’n mengsel. Je zal na 5 dagen al een bevredigend resultaat zien.

Olie als de basis voor een gezichtsmasker

Ik zal mijn gezichtsmasker met klei nooit meer mengen met water. Ik ben erachter gekomen dat olie goed mengt met cosmetische klei en nu gebruik ik olie als basis voor mijn zelfgemaakte gezichtsmaskers. Ik meng het met lavendelwater, maar dit ingrediënt is niet super belangrijk. Vaak gebruik ik een beauty olie (argan of jojoba) en witte klei. Deze combinatie geeft mij de beste vorm van reiniging, voeding en verlichting. Natuurlijke beauty oliën beschermen en werken anti-aging. Dit ga je zeker zien als je het gezicht regelmatig trakteert op zo’n masker.

Gebruik jij weleens natuurlijke oliën? Weet je hoe we natuurlijke beauty oliën kunt introduceren in onze dagelijkse schoonheidsritueel?

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *