Vitamine C voor de huid. Review van het Nanoil Face Serum

Hey,

Als je me zou vragen welke cosmetica waardevol voor me is, en aan welk schoonheidsproduct ik zeker mijn geld uitgeef, dan zou ik een gezichtsserum noemen. Ik ben echt fan van dit huidverzorgingsproduct. Oogcrème is mijn tweede favoriet, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben.

best beoordeelde gezichtsserum met vitamine C NanoilRecent ben ik het gezichtsserum met vitamine C van Nanoil tegengekomen. Ik ben verliefd geworden op het moment dat ik de ingrediënten bekeek. Ik werd nog enthousiaster met elke review die ik over dit product las. Ik wist dat ik dit product wilde testen.

Laat me je uitnodigen om mijn review over het Vit. C Face Serum van Nanoil te lezen.

VITAMINE C: één van de cosmetische ingrediënten die zeer zorgvuldig onderzocht is door wetenschappers en laboranten. Het is één van de sterkste antioxidanten en vitamine C heeft vele voordelen voor de huid. Het vermindert bijvoorbeeld rimpels en ouderdomsvlekken. Deze vitamine is goed voor alle huidtypen en heeft op elk hetzelfde effect: stimuleren van de collageenproductie, versterking van de wanden van haarvaten, verlichten van pigmentvlekken en het soepeler maken van de huid. De huid krijgt energie van deze vitamine! Ik snap nu waarom vitamine C niet te evenaren is.

Nanoil gezichtsserum. Eindelijk de vitamine C waar we naar zochten!

Het gezichtsserum van Nanoil heeft een goed doordachte formule. Het bevat geen olie, hier was ik al enthousiast over. Waarom? De meeste gezichtsserums met vitamine C zijn op oliebasis omdat zware oplossingen (zoals olie) helpen met het stabiliseren van de vitamine C. Hier niet. Het Nanoil gezichtsserum is niet vet en bevat een uitzonderlijke vorm vitamine C (3-0-Ethyl-l-Ascorbinezuur), de laatste uitvinding en een derivaat van pure vitamine C. Het is bewezen in het verwijderen van vlekken op de huid. Het is waard om te benoemen dat deze vorm van vitamine C niet afbreekt als het blootgesteld wordt aan zonlicht, hoge temperaturen of de lipiden die op onze huid zitten. Het is een groot succes omdat vitamine C lange tijd heel onstabiel bleef. Nu niet meer.

goed gezichtsserum met vitamine C Nanoil

Nanoil gezichtsserum. De formule waar ik van houd

Serum dat niet vet is en lichtgewicht waardoor het snel absorbeert. Het maakt de huid niet glanzend. Bovendien blijft make-up goed zitten en verbetert de huid dusdanig dat ik na een paar keer gebruik geen foundation meer hoefde te gebruiken. Ik doe alleen mijn wimpers en lippen ’s ochtends, en ik ben klaar om te gaan.

Nanoil gezichtsserum. Geweldige ingrediënten

Laten we ons richten op de ingrediënten. In de 50 ml fles zit een mengsel van geweldige vitamine C (hier heb ik je al over verteld) en Punarnava wortelextract. Wat is dat? Dit is een plant uit Azië die bekend staat vanwege de geweldige effecten op de huid. Als je er meer over wil weten, zoek het dan eens op in de Ayurveda boeken. Over het algemeen is deze plant (ook bekend als Boerhavia diffusa) in staat om de huid te verlichten en verjongen. Het helpt de vitamine C.

aanbevolen gezichtsserum met vitamine C NanoilNanoil Vitamin C Face Serum. De effecten

EERSTE WEEK MET NANOIL VIT. C FACE SERUM. Om eerlijk te zijn was ik verbaast dat ik al zo snel effect zag. Ik gebruikte vaker huidverzorgingsproducten met vitamine C maar het deed vaak weinig. Ik zie nu het immense verschil met een stabiele vorm van vitamine C. Na een aantal dagen zag ik een uitgeruste, gehydrateerde huid die fijn was om aan te raken.

VIERDE WEEK MET NANOIL VIT. C FACE SERUM. Na een maand behandelen met het serum is mijn huis geweldig: glad, egaal, zonder poriën en stralend! Dit is precies wat vitamine C doet! Ik ben uitermate tevreden met het Nanoil Vitamin C Face Serum en de effecten op mijn huid.

Toen ik dit serum bestelde zag ik dat Nanoil meer schoonheidsproducten heeft. Niet alleen voor de huid maar ook voor het haar. Als je nieuwsgierig bent, kijk dan eens op www.nanoil.nl. Ik ga zeker nog andere Nanoil producten proberen. Kende jij het merk Nanoil al? Heb je al eens een product gebruikt? Laat het me weten in de reacties! <3

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *