Grote test: review Nanoil Hair Volume Enhancer

spray voor voller uitziend haar nanoilHey, hi, hoi!

Iedereen wil gezond, sterk en mooi haar. De meeste van ons hebben echter fijn, zwak haar dat geen volume vasthoudt. Is er iets wat we daaraan kunnen doen?

Een tijd geleden adviseerde een vriendin me de Nanoil Hair Volume Enhancer. Ik twijfelde een beetje of ik mijn geld hieraan uit moest geven maar mijn vriendin heeft me overgehaald. Van wat ik gelezen had was dit een spray die alle haartypen volume geeft. Dit was de belangrijkste reden dat ik het wel wilde proberen.

Hoe weet je of jouw haar beschadigd is?

Mijn haar was altijd droog en ik had last van gespleten puntjes. Ik veroorzaakte dit echter zelf door koste wat kost meer volume te creëren. Ik toupeerde mijn haar en gebruikte teveel haarspray waardoor mijn lokken uitdroogde. Betekent dit dat mijn haar beschadigd was? Ik wist dat ik mijn lokken moest redden toen ze:

  • moeilijk te kammen werden
  • snel pluizig en statisch werden
  • broos en dun waren
  • gingen splijten
  • dof en ruw werden.

Alle bovengenoemde signalen impliceren dat het haar meer voeding en verzorging nodig heeft. Helaas is een shampoo of conditioner in dat geval niet genoeg. Om het haar te herstellen moet je een paar behandelingen doen, zoals een peeling of een behandeling met olie. Toen mijn haar uiteindelijk gezonder en sterker werd ben ik begonnen met de Nanoil Hair Volume Enhancer te gebruiken om de wortels te liften. Tot mijn verrassing gaf het product me meer dan een volume boost.

nanoil hair volume enhancerHerstel haar & XXL kapsel

De waarheid gebiedt me te zeggen dat ik houd van veelzijdige schoonheidsproducten die een paar problemen tegelijkertijd aanpakken. Ondanks dat ik sceptisch was in het begin ben ik begonnen met structureel gebruik van de Nanoil Hair Volume Enhancer. Ik was erg verbaasd toen ik direct effect zag. Mijn kapsel bleef de hele dag zitten, zelfs met slecht weer. Met andere woorden: de Nanoil spray maakte mijn haar bestand tegen een hoge luchtvochtigheid, de brandende zon en sterke wind. Ten tweede had ik meer volume en glansde mijn haar meer. Ten derde waren mijn lokken na meer dan een maand hersteld, gevoed, zacht en makkelijk te stylen. De Nanoil Hair Volume Enhancer vervangt een aantal normale haarverzorgingsproducten.

Verrast als ik was hoe makkelijk mijn haar mooi te houden was, bezocht ik de officiële website van Nanoil (nanoil.nl) en kocht ik drie flessen Nanoil Hair Volume Enhancer, één voor mijn moeder, één voor mijn vriend en één voor mij natuurlijk. Ik wist echter niet of ze positief zouden zijn over de effecten maar niet gewaagd is altijd mis, toch? Gelukkig waren zowel mijn moeder als vriendin super enthousiast over de Nanoil Hair Volume Enhancer. Dit is voor mij het bewijs dat dit product geschikt is voor alle haartypen. Mijn vriendin is ook gek op de geur. Net zoals ik.

Eén fles, meerdere methoden

Deze spray is ontwikkeld om de beschadigde lokken te voeden en herstellen. Dit doet het zonder het haar plakkerig of stijf te maken. Hierdoor is het een perfecte spray om dagelijks te gebruiken. Er is nog een andere reden waarom ik de Nanoil Hair Volume Enhancer perfect vind voor dagelijks gebruik: het snelle gebruik. Deze spray geeft me de beste resultaten als ik het aanbreng op vochtig of handdoekdroog haar. Je kunt hem ook op droog haar gebruiken, misschien werkt dat voor jou wel beter. Je hoeft je kapsel niet te fixeren met een andere spray, de Nanoil Hair Volume Enhancer fixeert het haar voor lange tijd.

Waarom is deze styling spray zo goed? Ik geloof dat dit komt door de formule. Kijk mee:

  • Panthenol maakt het haar sterker, slaat water in het haar op en geeft glans en gladheid.
  • Gehydrolyseerde keratine herstelt schade en geeft het haar meer body waardoor het er dikker uitziet.

Als je de Nanoil Hair Volume Enhancer gebruikt, dan is het haar zacht en fijn om aan te raken. Tot slot: deze spray helpt tegen pluizig en statisch haar. Zeker tijdens de winter heel belangrijk.

spray voor voller uitziend haar nanoilHoewel ik niet zeker wist of de Nanoil Hair Volume Enhancer een goed idee was, ben ik blij dat ik hem geprobeerd heb. Ik raad jou de spray van Nanoil echt aan, net zoals mijn vriendin bij mij deed. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over de Nanoil Hair Volume Enhancer als ik ben.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!