De dingen die je moet hebben voor regelmatige ontharing. Mijn geheim voor een gladde huid

Irritaties die tijdens het scheren optreden, komen vaak voor. Helaas waren deze dergelijke bijwerkingen een echt probleem voor mij, maar gelukkig zit ik hier niet meer mee en heb ik het probleem weten te confronteren. Met deze methode die ik door vallen en opstaan heb geperfectioneerd, ​​lukte het me om alle bijwerkingen te bestrijden. Hoewel ik momenteel het idee overweeg om laserbehandeling te ondergaan voor het verwijderen van mijn Haren op de meest problematische lichaamsdelen, blijf ik mijn gewone scheerapparaat gebruiken. Mijn inzending is opgedragen aan alle vrouwen die traditionele manieren van ontharen gebruiken en op zoek zijn naar een effectieve methode om irritatie dat zich achteraf ontwikkelt tegen te gaan.

WEES VOORZICHTIG!

  • Je bondgenoot is zeker geen botte scheermes!
  • Uit eigen ervaring kan ik u zeggen dat alle scheerapparaten zonder beweegbaar hoofd het examen niet halen.
  • Nooit droogscheer, het is veel beter om dit te doen tijdens het douche of eerst uw huid nat temaken met water.
  • Gebruik altijd een scheerpreparaat en beperk het gebruik van zeep in plaats van cosmetica, omdat deze producten irritaties verminderen.
  • Vermijd natuurlijk, de drang omdat dit niet de beste adviseur is.

GA ERMEE DOOR!

Voordat u gaat scheren

De huid moet perfect bevochtigd zijn. Daarom gebruik ik regelmatig balsems, oliën en bodylotions die mijn huid zachter maken en de HUID op het juiste niveau VAN hydratatie houden. De waarheid is dat een droge huid gemakkelijker beschadigd en geïrriteerd raakt. Ook is het raadzaam om voor het scheren een peeling van het hele lichaam te ondergaan of alleen de delen waar je van plan bent het haar te verwijderen, zoals bijvoorbeeld benen. Deze procedure verwijdert dode huidcellen en maakt de haren die geneigd zijn de huid in te groeien vrij.

Na het scheren

Als je huid na het scheren ernstig geïrriteerd is, probeer dan een van de huis middeltjes om het te kalmeren. Tenminste, bij mij werkte deze het beste, ze werkten beter op mijn huid omdat ze geen stekelig gevoel achter lieten en me toch een aangenaam gevoel van verkoeling en ontspanning gaven. Het is mij nog niet overkomen dat een vochtinbrengende balsem de irritatie na het scheren intensiveerde in plaats van het te minimaliseren.

Thuismiddeltjes voor irritaties na het scheren:

  • wrijf voorzichtig een koele, gebrouwden theezakje tegen de huid;
  • massage de huid met jojoba-olie of avocado-olie;
  • gebruik indien van toepassing Shea boter als alternatief voor een lichaamsbalsem;
  • kalmeer de huid met afgekoelde, natuurlijke zuivelroom of yoghurt;
  • gebruik aloë-sap als huidreiniging na het scheren.
Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *