Interview & review! Ik praat met mijn vriendin over het Retinol Gezichtsserum van Nanoil

Hey daar! Deze blog is vrij bijzonder. Mijn vriendin Lily speelt de rol van een nieuwsgierige journalist en ik probeer informatieve antwoorden te geven op de vragen die ze stelt over het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil. We zullen ons best doen om dit bijzondere ingrediënt bij jou te introduceren vertellen waarom het zo goed is én waarom sommige mensen er huiverig voor zijn! Ook zal ik mijn review delen over het beste gezichtsserum met retinol: het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil. Laten we beginnen!

De meest voorkomende vragen over retinol

Lotte: Wat is retinol? Wat is het geheim van het succes ervan?

Simpel gezegd is retinol vitamine A. Het heeft de breed scala aan cosmetische toepassingen dankzij de bijzondere eigenschappen. Benoemd moet worden dat het wetenschappelijk bewezen is dat retinol VEROUDERING TEGENGAAT. Retinol is een synoniem voor reparatie van de huid, vermindering van rimpels en het verwijderen van nutteloze dode huidcellen.

Lotte: Wie haalt het meest uit het ingrediënt retinol? Wanneer moeten we dit ingrediënt gebruiken?

Veel mensen vragen op welke leeftijd ze kunnen starten met retinol en hoe lang ze met retinol moeten behandelen. Er is geen eenduidig antwoord op deze vragen. Jonge mensen kunnen retinol ook gebruiken als ze bijvoorbeeld problemen hebben met acné. Het is sowieso goed om na je 30e retinol te gaan gebruiken. Dermatologen raden retinol aan voor mensen van 35 jaar of ouder. Onthoud dat onze huid gebombardeerd wordt met verontreiniging, smog, stress of medicatie. Hierdoor kan het zo zijn dat iemand van 25 jaar het al moet gaan gebruiken. Als ik eerlijk ben is het altijd goed om retinol te gebruiken en vaak geeft de huid zelf ook vaak aan dat er iets mis is.

Lotte: Ik wil retinol gaan gebruiken in mijn gezicht. Hoe begin ik ermee?

Je moet niet meteen met een hoge concentratie beginnen. Het is ideaal om te beginnen met een kleine dosis en het product elke 3 dagen te gebruiken: de huid moet wennen aan vitamine A. Na 2 weken kun je de behandeling intensiveren en het elke dag gaan gebruiken. Na weer 2 weken kun je het ook ’s avonds gaan gebruiken. Je zult de meeste resultaten krijgen als je het gebruik opbouwt.

Lotte: Er zijn zoveel crèmes met retinol. Welke is de beste?

Als eerste, vergeet de crèmes. Als je retinol wil gebruiken en daar de beste resultaten uit wil halen heb je een product nodig dat geabsorbeerd wordt door de huid in plaats van een product dat op het huidoppervlak blijft zitten.

Dit is waarom een gezichtsserum met retinol de beste keus is. Alleen deze vorm van vitamine A geeft je het maximale van de resultaten waar je op hoopt.

Lotte: Is er een gezichtsserum met retinol wat je zou aanraden?

Nanoil heeft het beste serum, 100% pure retinol. Dit is belangrijk want sommige merken verkopen retinoïden die een negatieve invloed kunnen hebben op de huid, het gezicht kan irriteren en uitdrogen en niet hun doel kunnen behalen. Deze retinoïden geven retinol een slechte naam.

Lotte: Waarom is het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil het best?

Het behaalt de maximale resultaten op een veilige manier. Je kunt zien dat de huid er jonger en beter uitziet. Dit product wordt perfect geabsorbeerd, is licht, efficiënt en het bevat de optimale dosis retinol om de huid te verbeteren.

Het zorgde ervoor dat mijn oneffenheden na een week verdwenen. Het serum kan aan het begin van de behandeling om de dag gebruikt worden. Gebruik je het ’s ochtends, gebruik dan ook een SPF. Veroudering door de zon is een vreselijk proces dat niet tegen kan worden gegaan.

Lotte: Samenvattend: de beste keus is geen crème maar een serum. SPF producten zijn een must en we moeten retinoïden vermijden en gaan voor perfecte, optimale, effectieve retinol.

Exact. Ga naar www.nanoil.nl en kies dit serum vanwege de briljante resultaten. Deze retinol kan gecombineerd worden met een rijke, hydraterende en verhelderende dag-/nachtcrème, oliën en butters zoals shea of cacao butter.

Lotte: Goed om te horen. Nog één laatste vraag: hoeveel betalen we voor een gezichtsserum met retinol van goede kwaliteit?

Het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil heeft een aanmoedigende prijs. In vergelijking met andere effectieve producten gebaseerd op retinol is dit serum niet duur. Daarnaast doe je lang met een verpakking. Het serum heeft een dispenser en bevat 50 ml.

Lotte: Ik denk dat ik alles weet nu 🙂

Wat vind je van de vorm van deze blog? Als je het interview leuk vindt, laat het me weten en deel ideeën voor nieuwe onderwerpen waar Lily mij over kan interviewen! 🙂 Take care!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *