Zomerse huidverzorging met Frambozenpitolie

Hallo, lezers!

Vandaag even iets over gezichtsoliën.

Velen van jullie geven ze in de zomertijd op, bang dat ze je huid vettig maken. Ik zal het tegendeel bewijzen. Een goed gematchte olie balanceert niet alleen het niveau van talg op het huidoppervlak, maar beschermt het ook tegen onzuiverheden en gifstoffen.

Frambozenpitolie is een ideale gezichtsolie (niet alleen voor de zomer). Het is een uitstekende cosmetica die je kunt gebruiken in plaats van een traditioneel serum. De olie werkt als zonnebrandcrème. Het bestaat uit kostbare vitamines A en E (ook bekend als vitamines van de jeugd) en omega-3- en omega-6-UFA-zuren. Voel je vrij om Frambozenolie aan te brengen op je haar ten gunste van hoog poreuze, overbehandelde kapsels. Voordat je naar het strand gaat en jezelf blootstelt aan zon, moet je het haar beschermen, door wat olie in de haarpuntjes in te wrijven.

Het is een wonderbaarlijke zomercosmetica omdat het weinig ruimte inneemt in een koffer. De olie werkt goed als gezichtsserum, haarconditioner en remedie voor de droge huid. Veel meiden wrijven Frambozenolie in de huid na het zonnebaden omdat het delicaat en volledig naturel is, en elasticiteit geeft en niet irriteert. De mengeling van huidbescherming en verjonging.

Ik gebruik geen Frambozenolie in haarverzorging, maar ik breng het graag aan onder een nachtgezichtscrème. De olie verricht wonderen, vooral voor de delicate huid onder de ogen, want – indien regelmatig gebruikt – boost het de collageen- en elastineproductie. Daarbij biedt Frambozenpitolie anti-virale en anti-bacteriële eigenschappen, daarom werkt het zowel voor de huid van jonge meiden en voor de rijpe teint.

Zelfs in de winterperiode is Frambozenolie mijn trouwe metgezel. Ik voeg het toe aan gezichtsmasker en en wrijf het in mijn handen om bevriezing te voorkomen. Geloof het of niet, een paar druppels toevoegen aan een bad werkt wonderen – ik heb op deze manier mijn huid vele malen gered van droogheid.

Als jij een goede gezichtsolie zoekt, maar je kunt geen keuze maken, volg dan mijn advies. Frambozenpitolie is een schoonheidsverzorgingsmeester die past bij de huid op elke leeftijd. 

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *