Schitter als een diamant. Mijn methode voor glimmende make-up

Nee, ik wil je niet overtuigen om te beginnen met het dragen van sterk schitterende make-up in plaats van de reguliere variant. Ik ben zelf niet eens zo’n groot fan van glimmende make-up, maar dit wist je waarschijnlijk al wel van mijn voorgaande posts. Ik denk nu dat, als je het op de goede manier aanbrengt, verlichtende gezichtsmake-up ons jonger kan laten lijken en een natuurlijk charme kan bijdragen aan onze uitstraling. Wat wil je nog meer op het gebied van make-up?

Ik zal je mijn korte How-To-gids laten zien, over het precieze gebruik van een highlighter and en het toevoegen van een beetje glans aan je dagelijkse make-up zonder een overdreven effect.

Waarom is glanzende make-up in?

► omdat het je ogen lichter maakt

Glanzende make-up verlicht je uitstraling. Je moet echter voorzichtig zijn dat je het niet teveel doet, want de huid van de oogleden veroudert snel en wordt snel flubberig. Glanzende oogschaduw kan de dunne lijnen en rimpels van je ogen naar voren brengen. Glitter is voornamelijk voor tieners, maar volwassen vrouwen kunnen ook kiezen voor glimmende oogschaduw. Het is dan wel beter om het aan te brengen in kleinere hoeveelheden. Alles wat je hoeft te doen is het middelste gedeelte van je ooglid te highlighten en de matte equivalent van het product aan te brengen op de binnenste en buitenste gedeelten van het oog.

(Mijn advies: glimmende oogschaduw wordt gemakkelijker om aan te brengen als je je vingertoppen gebruikt)

► omdat het je gezicht dunner laat lijken

Ik maak geen grapje! Als je het op de juiste manier aanbrengt, is een highlighter met een passende kleur de ideale manier om je gezicht dunner te laten lijken dan het daadwerkelijk is. Natuurlijk gaat geen enkele cosmetica ons een face lift geven, maar het is inderdaad mogelijk om jezelf jonger te laten lijken. Hoe gebruik je een highlighter? Glanzende make-up gaat om het aanbrengen van een highlighter op de slaaplijn, neusbrug en cupidoboog. Mensen met een vettige of onzuivere huid kunnen beter het product niet gebruiken, of kiezen voor een highlighter met een erg fijne tint. Waarom? Simpelweg omdat highlighter de onzuiverheden van de huid onnodig naar voren kan brengen.

(Mijn advies: maak je huidskleur gelijk met een foundation voordat je een highlighter gebruikt)

► omdat het je lippen groter laat lijken

Hoewel matte lippenstiften nog steeds het meest hip zijn, wil ik je aanmoedigen om je lippen een beetje glans te geven. Ik raad deze techniek vooral aan voor vrouwen met smalle lippen, die dit willen verbeteren zonder intensieve behandelingen te ondergaan. Zoek om deze reden naar een glanzende lipgloss, met verlichtende deeltjes of een speciaal pigment die moet worden aangebracht op opgemaakte lippen, puur om glans toe te voegen. Dankzij de reflectie van het licht zullen de lippen er aantrekkelijker uitzien.

(Mijn advies: om het effect te versterken, kun je een highlighter aanbrengen op je cupidoboog)

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *