Mijn test & beoordeling van het Multi-Peptide Hair Serum van The Ordinary!

Ik heb, speciaal voor deze blog, het Multi-Peptide Serum van The Ordinary gekocht en getest. Ben je nieuwsgierig naar het effect? Heeft het mijn haar dichter gemaakt? 

Ik heb al vaak benoemd dat ik fan ben van het haar behandelen met olie. Ik vind dat je geen drogist of chemisch haarproduct nodig hebt als je ongelimiteerde toegang hebt tot natuurlijke, koudgeperste en ongeraffineerde plantaardige oliën (ik ben vooral verliefd op zoete amandelolie <3).

Ik maak toch gebruik van producten zoals een haarserum omdat ik denk dat het haar diversiteit nodig heeft. Ik geloof ook dat cosmetica van goede kwaliteit moeten zijn en ik check dit altijd. Daarom besloot ik het Multi-Peptide Serum for Hair Density van The Ordinary te testen.

Wat zijn de resultaten van deze test?

Multi-Peptide Hair Serum

Het Hair Serum van The Ordinary bevat veel peptiden: kleine aminozuurketens die essentieel zijn voor de synthese van eiwitten (bijv. keratine waarvan het haar is gemaakt).

In de meeste cosmetica wordt een vervanging voor peptiden gebruikt. Vaak zijn dit planteiwitten zoals melk, rijst, zijde of tarwe-eiwitten. Het is gaaf dat het Multi-Peptide Serum van The Ordinary gebaseerd is op een peptidecomplex dat vergelijkbaar is met de peptiden die van nature in het menselijk lichaam aanwezig zijn.

Samenstelling van het Multi-Peptide Serum van The Ordinary

Het klinkt perfect, maar welke specifieke ingrediënten bevat het multi-peptide haarserum? Je bent misschien verrast omdat dit serum zo rijk is.

Het is aan jou om te bepalen of dit goed is of niet. Het hangt af van jouw behoeften. Mijn haar gaat niet zo goed met sterk geconcentreerde producten, dus ik verzorg mijn haar voornamelijk met natuurlijke olie, bloemenwater en plantgels zoals aloë gel.

De ingrediënten van het Serum van The Ordinary:

  • REDENSYL-complex (Larix Europaea Boomextract en Camellia Sinensis Bladextract)
  • PROCAPIL Peptidecomplex
  • CAPIXYL-peptidecomplex (Trifolium Pratense-bloemextract)
  • BAICAPIL Complex (Scutellaria Baicalensis Wortelextract, Triticum Vulgare Kiemextract en Glycine Soja Kiemextract)
  • AnaGain (extract van Pisum Sativum)
  • Zeer oplosbare cafeïne (1% netto cafeïne per gewicht)

Hoe werkt het Hair Serum van The Ordinary?

De tijd is gekomen voor het meest belangrijke deel van deze blog: het effect van het Multi-Peptide Serum van The Ordinary. Ik start met opsommen wat het serum zou moeten doen (volgens de fabrikant). Daarna vertel ik meer over het effect op mijn haar.

De taken van het Hair Serum van The Ordinary:

  • Reparatie en versterking van het haar.
  • Snellere haargroei.
  • Geen haaruitval meer.
  • Dikker, dichter haar.

Helaas vertelt niemand hoe lang het duurt voordat je verschil ziet. Ik besloot om het serum van The Ordinary een maand te gebruiken om te zien of het werkt.

Ik merkte in het begin een beetje brandend gevoel als ik het serum gebruikte. Mijn huid reageerde denk ik op de hoge concentratie van ingrediënten. Dat was op zich prima, maar na twee keer gebruik zag ik geen verschil. Mijn haar was moeilijk te kammen en het glansde niet zoals het deed toen ik olie gebruikte. Merkte ik ook positieve veranderingen? Jazeker! Het Multi-Peptide Serum van The Ordinary verminderde mijn haaruitval. Er zaten minder haren op mijn borstel na het borstelen

Samenvatting. Ga ik het serum nog een keer kopen?

Helaas, het antwoord is nee. Ik vind dat de resultaten de prijs van het haarserum niet waard zijn. Het is niet het kopen waard. Ik blijf bij mijn haaroliën! 🙂 Maar voel je vrij om het zelf te testen, laat me de resultaten weten in een reactie.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *