Geen bad hair day meer! De Nanoil Hair Styling Spray doet wonderen

nanoil hair styling sprayHeb je ooit een bad hair day gehad en vraag je jezelf af hoe je dit snel beter maakt? Ik heb een oplossing gevonden die helpt bij het creëren van een kapsel en tegelijkertijd het haar voedt. Het is een styling primer, de Nanoil Hair Styling Spray. Een one-size-fits-all product dat geschikt is voor alle haartypen.

Ik word soms wakker en dan wil ik niet in de spiegel kijken omdat mijn haar er verschrikkelijk uitziet. Het ziet eruit alsof elke lok in een andere richting vliegt, alsof ik een elektrische schok heb gekregen! Het zou dan makkelijk zijn om het haar weer te wassen maar dit kost wel veel tijd. Recent heb ik een product gevonden dat me helpt om deze pijnlijke ochtenden te overwinnen: een styling mist, de Nanoil Hair Styling Spray.

Nanoil Hair Styling Spray – makkelijker stylen voor iedereen

Ik noem het bewust een mist. Dankzij de lichte consistentie wordt het product evenwijdig over het haar verspreid. De fles bevat 200 ml en gaat erg lang mee. Hoe gebruik je hem? Het is kinderspel. Je sprayt het product op droog haar voordat je gaat föhnen of een krul- of stijltang gebruikt, of op nat haar na het wassen. Het product houdt het haar mooi en glad. Het behandelt zelfs de meest onhandelbare lokken en maakt ze beter te stylen. Je hoeft je niet af te vragen of het wel werkt op jouw lokken, de spray werkt op alle haartypen. Het bereid jouw haar voor op stylen zonder stijf of vet te worden. Dat is het gewenste effect!

Nanoil Hair Styling Spray – gevoed en glad haar

Als je denkt dat de experts van Nanoil een product lanceren die het haar nauwelijks stylt, dan heb je het mis! De formule is gemaakt om het haar beter handelbaar te maken, maar ook om de lokken te voeden. Ik denk dat de voedingsstoffen het benoemen waard zijn.

hair styling spray nanoilAls eerste bevat het product panthenol, dat hydrateert en het haar zachter maakt, waardoor het prachtig gaat glanzen. Dit ingrediënt (ook bekend als provitamine B5) is zonder twijfel één van de best voedende stoffen voor het haar. Het haar wordt makkelijker te kammen. De Nanoil Hair Styling Spray maakt ook de puntjes gezonder. De haarvezels worden gladder waardoor het haar makkelijker te kammen en stylen is. Het diep voedende effect van panthenol vertaalt zich in zacht haar. Het product is ook de hemel voor krullen, ze worden gedefinieerd zonder dat ze verzwaard worden. Bovendien beschermt de spray tegen de beschadigende effecten van de wind, vocht, vrieskou en sterk zonlicht.

De formule bevat ook een stof genaamd Polyquaternium-68. Hierdoor blijft het kapsel goed zitten, krijgt het volume en wordt het beschermd tegen schade door hitte tijdens het stylen. Dit ingrediënt voorkomt statisch haar en maakt het haar zijdezacht.

Nanoil Hair Styling Spray – één product, veel positieve effecten

Ik ben blij dat ik deze geweldige primer aan je mocht voorstellen. Ik vind dat iedereen hem moet proberen vanwege de vele voordelen voor de lokken. De Nanoil Hair Styling Spray:

  • gaat goed met alle haartypen.
  • temt het meest onhandelbare en stijve haar.
  • geeft het haar volume.
  • bereid het haar perfect voor op stylen met hitte, en beschermt het.
  • voedt het haar van de wortels tot de puntjes.
  • heeft een fijne geur.
  • is eenvoudig in gebruik.
  • is een product van top kwaliteit voor een redelijke prijs.
  • werkt als een haarspray.
  • laat het haar er gezond uitzien.

Ik heb mijn Nanoil Hair Styling Spray direct bij de fabrikant gekocht, op www.nanoil.nl. Hij werd snel bezorgd. Ik heb ook een haarolie besteld, deze raad ik ook aan!

spray voor beter handelbaar haar nanoilHeb je weleens deze, of een andere, styling spray van Nanoil geprobeerd? Ik ben benieuwd naar je reactie! XOXO

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!