Mijn manier om wenkbrauwmake-up aan te brengen

Hallo!

Definieer jij je wenkbrauwen zo scherp als vele beroemdheden en bloggers vaak doen? En zie je eruit zoals zij? Ik bedoel, draag jij de wenkbrauwen die eruitzien alsof ze getekend zijn en overgaan in de huid van het voorhoofd? Zo ja, dan moet je hier direct mee stoppen! Waarom? Let wel, de natuurlijke look past het beste bij meiden! Uiteraard betekent dit niet dat je dan helemaal geen make-up meer moet opdoen. In het bericht van vandaag zul je enkele nuttige dingen vinden over het opdoen van professionele wenkrbauwmake-up. Veel leesplezier!

Voordat je make-up gaat aanbrengen…

… doe dan je best om je wenkbrauwen goed vorm te geven. Als jouw ogen worden omschreven als ver uitelkaar, verwijder dan geen haar aan het begin van de wenkbrauwboog. Hierdoor zul je de afstand tussen je ogen optisch verkleinen. Deze regel geldt uiteraard ook andersom. Dicht opelkaar staande ogen kunnen optisch uitelkaar staan door enkele wenkbrauwhaartjes aan het begin ervan weg te halen. Houd ook in gedachten dat het verwijderen van te veel haar van de wenkbrauwboog er verschikkelijk uit kan zien. Als gevolg kun je superdunne lijnen krijgen die gebogen zijn op een rare, verre van aantrekkelijke manier.

Laten we de wenkbrauwen doen!

De kleur die we kiezen om aan te brengen aan onze wenkbrauwen is van groot belang. Het moet eigenlijk matchen met zowel de kleur van je teint en de kleur van je wenkbrauw. Het is duidelijk dat het haar niet te licht en niet te donker mag zijn. De veilige grens die niet overschreden mag worden is het gebruik van een cosmetica met twee tinten lichter of donkerder. Net zo belangrijk is het gebruik van een product dat is ontworpen voor wenkbrauwmake-up. Je kunt talloze cosmetica vinden in elke drogisterij (potloden, gels, schaduw, henna). Mijn favorieten zijn stiften en potloden met een klein kammetje waarmee ik de wenkbrauwen kan kammen en daarna de kleur kan aanbrengen. Ik houd ook van kleurentinten voor wenkbrauwen die een applicator hebben. Echter, ik graag vaak een dubbele set van Shiseido met een borstel en een spons, Burberry – Effortless Eyebrow Definer en twee potloden, een van Inglot en een tweede van Brow Now Marc Jacobs.

Hoe geef je de wenkbrauwen vorm?

Pak een wenkbrauwpotlood, pincet en een vergrootspiegel. Organiseer ook een comfortabel plekje voor de procedure (een gewone tafel of een kaptafel als je er een hebt). Begin met het definiëren van de vorm van je wenkbrauwboog. Zet het potlood parallel op je noos en markeer het startpunt van je wenkbrauw. Daarna beweeg je de potlood zodat het naar de buitenste hoek van het oog gaat. Dit zal de plek zijn waar jouw wenkbrauw moet eindigen. Door het potlood aan de zijkant van je neus vast te houden, markeer je de plek waar de wenkbrauw moet starten. Onthoud dat het potlood voor de iris moet staan.

En wat jullie, meiden, hoe doen jullie je wenkbrauwen?

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *