Wallen en donkere kringen? Laat ze in slechts 7 dagen verdwijnen!

Hallo daar!

Hoe ga jij om met donkere kringen en wallen onder de ogen? Als je de juiste huidverzorgingsroutine volgt, zul je er in slechts zeven dagen vanaf zijn. Bekijk mijn tips en je zult zeker genieten van een jeugdig en stralend gezicht!

IJsklontjesmassage

Doe het elke ochtend – wallen en kringen zullen binnen no-time verdwijnen! Ik wed dat elke vrouw weet hoe je cocktailijsklontjes maakt. En de huidverkoelende dan? Meng water met citroensap en een koude kruideninfusie. Doe een mintblaadje in elk ijsklontjesvormpje en schenk er water plus citroensap of een infusie in. Koffie-ijsklontjes geven ook goede effecten. Brouw wat sterke koffie, laat het afkoelen en schenk het in de tray. Cafeïne pakt wallen en donkere kringen direct aan. Hoe masseer je de huid met deze zelfgemaakte cosmetica? Na het wakker worden masseer je de huid vier minuten lang met een ijsklontje (gewikkeld in een katoenen zakdoek).

Huidverzorging met amandelolie

Gebruik elke avond amandelolie na het verwijderen van make-up en het drogen van de huid. Breng een theelepel van de olie aan op een wattenschijfje en druk het zachtjes twee minuten lang tegen het ooglid. Masseer de rest van het product in rond de ogen met de vingertoppen. De massage verhoogt de bloedstroom, levert zuurstof en veel voedingsstoffen. Amandelolie is de bron van – onder andere – vitamine E dat rimpels glad maakt en de huid strak maakt.

Collageenschijfjes

Breng ze elke drie dagen aan. Collageen garandeert de juiste huidselasticiteit, verbetert de densiteit en verheldert de huid. Kies collageenschijfjes met gouden deeltjes. Ze zijn heel goedkoop en werken vrij goed. Bewaar de schijfjes in de koelkast voor nog meer voordeel en een snelle verwijdering van wallen en donkere kringen. Gekoelde schijfjes geven betere resultaten. Breng ze onder de ogen aan op een schone huid en laat het twee minuten inwerken.

Meiden, dankzij zulke huidverzorging zal jullie gezicht mooi en stralend zijn. Pas goed op jezelf! 

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *