Mascara’s die echt werken. Een ranking met mijn favorieten!

Mooie en lange wimpers met een indrukwekkende krul zijn altijd mijn droom geweest. Wimper extensions trokken me niet echt, ik maakte me constant zorgen over de conditie van mijn wimpers (die van nature al dun en zwak zijn). Ik besloot daarom op zoek te gaan naar de beste mascara. Maak kennis met mijn favorieten!

DE BESTE MASCARA’S

Wat vind ik belangrijk bij een mascara?

Mascara’s vind je bij elke drogist. Vaak zouden ze een mooie krul moeten geven en je wimpers langer en dikker moeten maken. Geloof me, ik heb veel mascara’s van de drogisterijen getest, en het enige wat ik ontdekte was dat de beloftes van de fabrikant nooit kloppen.

Ik ging op zoek naar mascara’s die online aanbevolen werden door vrouwen. Ik kwam een paar merken tegen welke ik aan mijn winkelmandje heb toegevoegd.

Het belangrijkste wat ik verwacht van een mascara is dat deze voor mijn wimpers zorgt en een relatief veilige, natuurlijke formule heeft. Ik vind het ook belangrijk dat hij de hele dag goed blijft zitten, wat vaak een probleem is met mascara’s van de drogist.

Ik heb alle producten een aantal dagen getest. Bekijk snel welke mascara’s ik kan aanbevelen!

Mascara’s die mijn testen overleefd hebben!

Zoals ik al eerder zei moet een goede mascara echt opvallen. Hij moet niet vlekken en klont-vrij zijn. Op basis van deze factoren heb ik de lijst van de beste mascara’s samengesteld.

1. Nanolash Mascara

mascara voor nanolash

De Nanolash mascara’s staan op de eerste plek bij mij. Ik ben enthousiast over het feit dat Nanolash twee versies van het product heeft:

Hierdoor kon ik degene kiezen die het best bij me past. Het eerste contact met de Nanolash mascara was goed. De stylish verpakking, de zachte, perfect gevormde siliconen borstel en de zijde-achtige structuur maken het gebruik erg eenvoudig.

Ik merkte dat mijn wimpers goed van elkaar gescheiden werden en van de wortel tot de punt bedekt werden met mascara! De mascara bleef de hele dag zitten. Hij liet geen vlekken achter op mijn ooglid, en vlekte zelfs niet tijdens een harde regenbui. Dit product is mijn favoriet!

2. Lashcode Mascara

mascara lashcode

De Lashcode Mascara is nog een voorbeeld van een mascara die geweldig werkt voor mij. Deze mascara maakt de wimpers langer en dikker en heeft ook een siliconen borstel. Dankzij de verfijnde vorm kun je zelfs de kortste wimpers makkelijk bereiken.

De Lashcode Mascara geeft je maximaal effect waar je minimale moeite voor hoeft te doen. Na de eerste laag zag ik al een groot verschil. Net zoals de mascara van Nanolash vlekt dit product ook niet.

3. Lancome Hypnose Mascara

De volgende in mijn lijst is de Lancome mascara. De borstel heeft een andere vorm maar dit geeft geen problemen met het aanbrengen ven de mascara. Ik zag snel dat mijn wimpers langer werden en meer volume kregen waardoor mijn blik meer diepte had.

Helaas zag ik aan het eind van de dag dat er vlekken ontstonden. Ik heb meerdere lagen aangebracht, maar dit probleem had ik niet met de Nanolash mascara. Dit is één van de nadelen van de Lancome mascara.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Op de vierde plek heb ik de Mac Mineralize Mulit-Effect Lash mascara gezet. Het is een vrij solide product dat niet klontert en de wimpers van elkaar scheidt. Het duurt even voordat je goed kunt omgaan met de wat dikkere borstel, maar hij bereikt ook de korte wimpers goed.

De mac Mineralize Mulit-Effect Lash is een mascara die bij mij niet de hele dag bleef zitten. Vrij snel had ik de zogenaamde panda-ogen en moest ik de mascara eraf halen. De mascara gaf me wel mooi resultaat.

Samenvatting

Als ik één mascara moet aanbevelen, dan zet ik zeker in op de Nanolash mascara. Deze kwam 100% tegemoet aan alle behoeftes die mijn dunne, zwakke wimpers hebben. De mascara van Lashcode verdient ook aandacht, deze werkte ook goed voor mij.

De andere producten waren ook goed, maar hadden wel een paar nadelen die ik met de Nanolash mascara niet ervaren heb.

Natuurlijk kun je het best de verschillende producten zelf testen en je feedback delen. Onthoud dat wimpers het mooiste frame van je ogen zijn, en zorgvuldig gekozen mascara kan het volledige potentieel van zelfs de meest fijne wimpers naar buiten brengen!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!