Sterker & gezonder haar? Check mijn favoriete haarmaskers!

Gebruik jij dagelijks keratine voor jouw haar? Wat is de reden dat ik naar dit eiwit vraag en niet naar voedingsstoffen of hydratatie? Omdat keratine de belangrijkste bouwstof van het haar is en verantwoordelijk is voor het sterk en gezond houden van het haar. Als je prachtige manen wil en schade wil voorkomen, dan adviseer ik je om te investeren in een goed haarmasker met keratine en deze minimaal eens per week te gebruiken. Ik weet dat het makkelijk gezegd is, een “keratine masker kopen”, er zijn zoveel verschillende beschikbaar in de winkel. De keus is overweldigend. Daarom ga ik mijn favoriete producten met je delen. Misschien maakt dit de keuze makkelijker.

Keratine maskers voor sterker & gezonder haar

MIJN EERSTE SUGGESTIE – Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil Keratin Hair Mask

Dit is mijn favoriet en het meest universele haarmasker met keratine dat ik ken. Ik ben absoluut verrast dat zo’n veelzijdig product zo goedkoop is. Als je jouw haar snel wil herstellen en het uiterlijk wil verbeteren, dan vind ik dat je het Nanoil Keratin Hair Mask moet proberen. Het geeft snelle resultaten! Dus, als je een belangrijk evenement of gelegenheid hebt en je er goed uit wil zien, dan zal het Nanoil masker je ermee helpen. Het masker maakt het haar glad, geeft glans en zorgt ervoor dat het er voller uitziet. Als je het Nanoil keratine haarmasker toevoegt aan jouw dagelijkse schoonheidsroutine, dan zal het masker repareren, versterken en het haar beter bestand maken tegen chemische en mechanische schade.

Nanoil Keratin Hair Mask – gebruik

Het gebruik is super eenvoudig. Was eerst het haar, verwijder overtollig water met een zachte handdoek en verspreid het masker over de gehele lengte van het haar. Spoel het masker na 20 minuten uit. Dat is het, je bent klaar om te gaan.

Leer meer: www.nanoil.nl

MIJN TWEEDE SUGGESTIE – Phyto Phytokeratine Extreme Mask

Dit masker is een echte traktatie die iets meer kost dan andere haarmaskers met keratine. Phytokeratine komt in een verpakking van 200 ml met interessante ingrediënten. Eén van deze ingrediënten is het plantaardige keratine, dat wonderen doet. Phytokeratine heeft geen dierlijke ingrediënten, het bestaat uit extracten zoals pioenroosextract, Adansonia Digitata-zaadolie, gehydrolyseerd maïseiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit en gehydrolyseerd tarwe-eiwit. De formule is verrijkt met panthenol en vitamine E. Hoewel het masker niet voor een groot deel uit gehydrolyseerde eiwitten bestaat, mag je wel verwachten dat ze het uiterlijk van je haar verbeteren (zelfs als het erg beschadigd is).

Phyto Phytokeratine Extreme Mask – gebruik

Het gebruik van Phytokeratine Extreme is iets interessants. Voordat je het masker gebruikt moet je het haar definiëren. Als het fijn en delicaat is, dan moet je het masker van 3 minuten uitspoelen. Als je dikker haar hebt kun je het Phyto Phytokeratine Extreme Mask tot 10 minuten laten zitten.

MIJN DERDE SUGGESTIE – Global Keratin Lock Me

Ik weet dat Global Keratin Lock Me niet het goedkoopst is maar ik word blij van de manier waarop het mijn haar hersteld, dus ik denk dat het de moeite waard is als je het niet erg vindt om wat meer geld uit te geven. Het haar wordt zacht en ruikt heerlijk. Global Keratin Lock Me geeft de haarschacht meer body waardoor het haar voller lijkt en beter bestand is tegen beschadiging. Dit effect komt door de grote hoeveelheid keratine, gecombineerd met natuurlijke extracten, vitaminen en peptiden. Dit product is ook geschikt voor verouderd haar.

Global Kerarin Lock Me: gebruik

Ik heb gehoord dat dit masker betere resultaten oplevert als het samen met de GKhair Shield Additive behandeling gebruikt wordt. Het is jammer dat je voor beide producten moet betalen. Ik heb deze extra cosmetica niet gekocht en mijn haar herstelde ook met alleen het Global Keratin Lock Me. Het heeft maar 5 minuten nodig om magie teweeg te brengen. Wel grondig uitspoelen.

MIJN VIERDE SUGGESTIE – VAITE Keratin Purple Hair Mask

Dit is een product ontwikkeld voor natuurlijk blond of gebleekt haar. Het is geen geheim dat blonde lokken snel geel worden, wat erg onaantrekkelijk is. Om de koele Scandinavische blonde kleur te behouden moet je het haar met de juiste producten behandelen, zoals dit voedende keratine masker. De paarse formule maakt te kleur mooier en maakt het haar tegelijkertijd sterker. Het regenereert de lokken en voorkomt vervagen van de kleur. Gelukkig is het geen duur masker dus je hoeft niet te twijfelen om VAITE Keratin Purple Hair Mask aan te schaffen.

VAITE Keratin Purple Hair Mask – gebruik

Nog een positief punt van dit masker is dat je geen vage instructies hoeft te volgen om het te kunnen gebruiken. Breng het aan op vochtig haar, laat het 5 minuten zitten en spoel het vervolgens uit.

MIJN VIJFDE SUGGESTIE – Wella Professionals SP Luxe Oil

Als je last hebt van pluizig haar, of als je haar niet te dik of te poreus is, dan is een verzachtend masker alles wat je nodig hebt. Eén van de beste in zijn soort is het Wella Professionals SP Luxe Oil, een masker met natuurlijke oliën (argan, jojoba, amandel). Dit mengsel van oliën voeden het haar en voorkomen uitdroging, wat leidt tot broos haar. De prijs is redelijk dus ik vind het niet erg dat een fles maar 150 ml bevat.

Wella Professionals SP Luxe Oil – gebruik

Was je haar, knijp het overtollige water eruit en verspreid een portie van het masker over het haar. Spoel na ongeveer 5 minuten uit.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!