Nutri Clinic, Collagen – een paar woorden over poedervormig collageen

Ik leerde over collageen producten van mijn moeder die, zoals een rijpe vrouw betaamt, steeds vaker op zoek gaat naar verschillende jeugd elixers. Ze hoopt nog steeds dat ze dit gelukkige medium voor de eeuwige jeugd zal vinden. Naar mijn mening bestaat zoiets niet, wat niet betekent dat ik de producten niet uitprobeer die mijn moeder tegenkomt tijdens het surfen op internet.

Onlangs bestelde ze COLLAGEN door Nutri Clinic.

Natuurlijk zal ik het product gaan beoordelen, maar laat me beginnen bij de eenvoudigste dingen. Wat is collageen? Volgens de definitie is collageen voornamelijk een eiwit dat bestand is tegen rek. In gewoon Nederlands is dit de belangrijkste bouwsteen van onze huid. Als onze huid dit mist, wordt de huid bedekt met rimpels, slapeloosheid volgt enzovoort, enzovoort.

Geen wonder dat mijn moeder tot de conclusie kwam dat collageen vervanging essentieel is. Ze reikt dus naar de poedervormige versie van collageen. Naar mijn mening zou het gemakkelijker zijn om pillen met collageen in te nemen, omdat deze losse en neutrale vorm van collageen van Nutri Clinic mij helemaal niet aanspreekt. Dit poeder moet worden toegevoegd aan cocktails, yoghurt of drankjes, wat voor mij lastig zou zijn. Ik slik liever een pil en stopte ermee.

Laten we beginnen aan de kern van de zaak:

Hoe werkt Nutri Clinic Collagen?

In overeenstemming met wat de producent belooft, is het de bedoeling dat het product een organisme levert met alle essentiële stoffen om de collageen vezels van onze huid met succes te regenereren. Dankzij dit is het:

  • versterkt vingernagels, haar en huid;
  • vertraagt huidsverouderingsprocessen;
  • vermindert tekenen van huidvermoeidheid;
  • vormt een natuurlijke barrière tegen de zon;
  • versnelt de groei van wimpers en haar;
  • gaat haaruitval tegen.

dus in theorie doet het wat we van het product mogen verwachten als het gaat om het verzorgen van onze schoonheid. Maar is de poedervormig collageen in de praktijk effectief?

Mijn moeder beweert dat dit product effectief is, maar daar sta ik nogal sceptisch tegenover. Het zou heel goed kunnen dat dit het placebo-effect is omdat ze zoveel oohs en achs over het product heeft gelezen, dus ik wed dat ze het onbewust als het beste beschouwt.

Naar mijn mening levert dit product geen aanzienlijke effecten op. Regelmatige is het zo dat cosmetica die collageen bevat en de zeer problematische lichaamsdelen bereiken, veel beter werken. Ik heb dit poedervormige collageen toegevoegd aan bijna elke maaltijd die ik in de aanbevolen porties at en merkte geen verbeteringen. Ondanks het feit dat ik Nutri Clinic Collagen een paar weken religieus gebruikte. Betere resultaten worden geleverd door haarolie behandeling of toepassing van oliën rechtstreeks op de huid. Voor mij is het gewoon verspilling van geld, maar als iemand het wil, laat ze dan collageen in poedervorm eten en hopen dat deze behandeling de beoogde effecten zal veroorzaken.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *