Argan Micellar Shampoo van Nanoil. HOT or NOT?

Micellaire shampoo met arganolie Nanoil

Heb jij een favoriete shampoo?

De meeste vrouwen niet. We kopen vaak shampoo maar na een paar weken wordt ons haar erg droog of stijf. Op dat moment gaan we op zoek naar een betere shampoo. Dit proces blijft zicht herhalen.

Arganolie en micellen: ingrediënten die shampoo beter maken

Een shampoo met arganolie is één van de opties. We kopen het vanwege de populariteit van deze olie zodat we zeker zijn van de beste verzorging. Helaas bevatten veel shampoos maar een kleine hoeveelheid arganolie, arganolie van lage kwaliteit of geraffineerde olie.

Een andere optie is een micellaire shampoo. Dit product vervult ons met hoop: de magische micellen moeten vele malen beter reinigen dan een reguliere shampoo. Helaas is de formule met micellen vaak alleen een verkooptruc.

Micellaire shampoo met arganolie Nanoil

Wat als.. we beide combineren?

Deze combinatie vind je in de micellaire shampoo van Nanoil, gebaseerd op arganolie. Vandaag review ik deze shampoo. Twee goede ideeën samengevoegd voor gebalanceerde haarverzorging en maximale verbetering van het haar.

Welke ingrediënten bevat de Argan Micellar Shampoo van Nanoil? En hoe werkt het?

Een shampoo die beter reinigt en het haar verzorgt tijdens het wassen? Dat is wat de Argan Micellar Shampoo van Nanoil doet. Eén van de vier micellaire shampoos die het merk verkoopt.

De formule is gebaseerd op arganolie en de zogenoemde micellen. Bijna iedereen kent de olie omdat deze bekend staat als de beste, perfect verzorgende, reparerende en beschermende (tegen schade door zonlicht, hitte, giftige stoffen) olie voor het haar. Het andere deel van het duo zijn de micellen. Ze trekken viezigheid aan en reinigen de lokken en hoofdhuid effectiever dan standaard shampoos.

De Argan Micellar Shampoo van Nanoil is ook verrijkt met tara gum, castorolie en sericine. Met deze shampoo til je jouw haarverzorging naar een hoger niveau, omdat:

 • haar en hoofdhuid snel gereinigd worden.
 • irritaties verminderen.
 • het haar langer fris blijft.
 • uitgedroogd haar na het wassen wordt voorkomen.
 • minder klitten en pluis.
 • het haar gezond blijft en er prachtig uitziet.
 • het haar voorbereid wordt op verzorging.
Micellaire shampoo met arganolie Nanoil

Review van de Argan Micellar Shampoo van Nanoil. Het is een HIT!

Je kunt denken dat shampoo niet zo belangrijk is en willekeurige producten blijven gebruiken om vervolgens te klagen over droge lokken. Je kunt bij dezelfde shampoo blijven en geen actie ondernemen om jouw pluizende haar te controleren. Het is aan jou, maar je kunt ook jouw lokken voeden tijdens het wassen door de shampoo van Nanoil te kiezen, rijk aan arganolie en micellen. Het is echt een baanbrekende shampoo!

 1. Deze shampoo is one-size-fits-all: het werkt op elk haartype. Het maakt niet uit of jouw lokken extreem beschadigd of een beetje droog zijn, of dat je helemaal geen problemen ervaart. Zoek altijd een shampoo die effectief reinigt en verzorgt.
 2. Deze shampoo gaat lang mee. Een klein beetje shampoo reinigt diep door de kleine micellenmoleculen. Goed voor het milieu en voor je portemonnee. Je gebruikt minder shampoo dus hoeft het ook minder vaak te kopen.
 3. Dit is een diep verzorgende shampoo, een innovatieve oplossing. Veel merken besteden geen aandacht aan het feit dat verzorgen ook tijdens het wassen kan. Dit maakt het haar en de hoofdhuid beter: genoeg hydratatie, voeding, versterking en bescherming tegen mogelijke beschadiging.
 4. Dit is de beste shampoo die ik ooit getest heb. Ik ga hem zeker opnieuw kopen. Het reinigt mijn haar en hoofdhuid diep en voedt tegelijkertijd. De shampoo schuimt goed en ruikt heerlijk, is makkelijk uit te spoelen en zorgt goed voor je haar. Dit voel je echt!

Leer meer: www.nanoil.nl

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!