Handige cluster wimpers van Nanolash: test met de DIY Lash Extensions

Het testen van nieuwe schoonheidsproducten op de markt is echt mijn passie. Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen. Het kan zijn dat een nieuw product een echte must wordt! Precies dat gebeurde met de Nanolash DIY Lash Extensions, cluster wimpers om thuis te gebruiken!

lash clusters

Ik kwam de DIY Eyelash Extensions per ongeluk tegen. Ik scrolde op websites door verschillende producten en ik kwam een advertentie tegen van DIY cluster wimpers. Ik las verschillende positieve reviews van tevreden klanten en besloot dit product zelf te testen!

DIY Lash Extensions: welk product koos ik?

Ik heb gedaan wat ik gezegd heb. Op de website van het merk vond ik een box met 36 cluster wimpers én een complete wimper extensions kit. De box bevat 36 cluster wimpers in 3 verschillende lengtes: 10, 12 en 14 mm. Ik vond dit een groot voordeel want ik experimenteer graag!

Ik wilde eerst de volledige kit bestellen, met een bonder, sealer, remover en pincet van Nanolash. Toen bedacht ik me dat ik deze accessoires al thuis heb en kocht ik de losse DIY Lash Extensions.

LET OP! Als je de bovenstaande producten niet thuis hebt, dan raad ik je de complete wimper extensions kit van Nanolash aan. Zo raak je niet in de stress tijdens de eerste keer!

Je kunt kiezen uit 8 verschillende stijlen. Ik vind dit een groot voordeel. Elk oog heeft een andere vorm en de wimper clusters moeten perfect bij de ogen passen.

Mijn eerste indruk toen ik de cluster wimpers uit de doos haalde? Ze zijn zacht, lichtgewicht en zien er erg luxe uit. Ik vind dit echt een premium product. Ik kon niet wachten om ze te gebruiken!

Eenvoudig thuis wimper extensions aanbrengen met de DIY Lash Extensions!

De fabrikant verzekert gebruik binnen 10 minuten, zelfs zonder ervaring. Ik probeerde het!

Het is waar dat het aanbrengen van de bonder en daarna 4-5 clusters maar een paar minuten duurt. Het hele proces ging me gemakkelijk af. De clusters hebben een flexibele strip die perfect past bij mijn natuurlijke wimpers. De lijm was compleet onzichtbaar.

Er zitten 36 cluster wimpers in de box. Ik heb er 4 per ooglid gebruikt. Mijn rekenkundig inzicht laat me zien dat je dan 4 keer kunt doen met alle wimpers. Natuurlijk kun je meer clusters gebruiken (als je voor een Russian Volume look gaat bijvoorbeeld). Voor mijn dagelijkse look waren 4 clusters voldoende.

Voor mijn dagelijkse look waren 4 clusters voldoende.
Voor mijn dagelijkse look waren 4 clusters voldoende.

Duurzame cluster wimpers van Nanolash: hoe lang gaan ze mee?

Ook hierover zegt Nanolash wat. Het merk geeft aan dat de clusters eenmalig gebruikt kunnen worden en tot 5 dagen lang blijven zitten. Is dit een feit of een fabel?

Laat ik het zo zeggen: feit en fabel in één. Waarom? In mijn geval bleven de DIY Eyelash Extensions 8 dagen in perfecte conditie. Ik heb op deze manier voor ze gezorgd:

  • Ik sliep op mijn rug;
  • Ik heb cosmetica op basis van olie vermeden;
  • Ik heb mijn wimpers regelmatig geborsteld en schoongemaakt.

Op een bepaalde manier is de belofte van de fabrikant in lijn met de realiteit. De levensduur van deze clusters kan echter verlengd worden.

Ik moet ook zeggen dat de verpakking aangeeft dat de DIY Eyelash Extensions ontwikkeld zijn voor eenmalig gebruik. Maar, nadat ik de nepwimpers voor DIY gebruik eraf haalde zal ik dat ze niet vervormd waren. Ik heb de lijm verwijderd (met de remover) en er was geen spoor meer over. Ik denk dat je ze kunt hergebruiken.

Meiden! De DIY Lash Extensions is een product dat voldoet aan mijn verwachtingen. Een mooie, verfijnde wimperlook in 10 minuten. Mijn droom komt uit! Test de cluster wimpers van Nanolash en ontdek zelf dat het de beste wimpers zijn die je thuis kunt gebruiken.

cluster wimpers nanolash
Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!