Kiehl’s Sunflower Color Preserving. Welkom zomer met vrolijke kleuren!

Hallo!

Kan je de zomer al voelen?

Mijn stemming laat op een heel duidelijke manier zien dat ik de zomer al helemaal in mijn bol heb. Ook mijn haar wordt vrolijk blootgesteld aan de zon, hoewel het wel goed beschermt moet worden. Met een effectief product, dat niet verzwarend werkt.

Ik verzorg mijn haar door het te behandelen met oliën. Je weet wel… natuurlijk en goedkoop is de perfecte combinatie voor mij. Daarnaast geldt, als ik het laat passen bij mijn haarporositeit (conditie van het haar), werken de oliën geweldig op mijn lokken. Het duurde een paar jaar voor ik mijn eigen methodes van het haaroliën had ontwikkeld, op zoek naar de beste producten die mijn haar goeddoen. Helaas kan ik in de zomer niet te vaak oliën aanbrengen, omdat dit soort behandelingen verzwarend werken voor mijn haar. Het wordt sneller vet, en door de hogere temperaturen moet ik het toch al vaker wassen.

Welke producten moet je gebruiken tijdens de zomer?

Het warme zomerweer liet mij overgaan op lichte producten. Ik breng nog steeds oliën aan, maar dan degenen uit verfijndere producten (deze helpen de cosmetica sneller te laten absorberen). Mijn favoriete producten deze zomer bestaan uit:

KIEHL’S SUNFLOWER COLOR PRESERVING <3

Kiehl’s cosmeticamerk is beroemd voor haar lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten. Ik was verrast toen ik erachter kwam dat ze ook een breed aanbod aan haarzorgproducten bieden. Natuurlijk besloot ik om de producten uit te proberen, en ik heb hier geen spijt van, want ik heb mijn nieuwe geliefde haarverzorgingset ontdekt, perfect voor de zomer. Wat kan ik erover zeggen?

Kiehl’s Sunflower Color Preserving is een serie van cosmetica die zijn ontworpen voor geverfd haar. Het werkt voor lokken die verzwakt zijn door de verf. In deze set vind je de volgende producten: een shampoo, een conditioner in drie volumes (75 ml, 200 ml, 500 ml) en een intensief genezend masker.

Alle producten zijn vrij van siliconen en parabenen, maar ze bevatten:

  • zonnebloemzaadolie,
  • abrikozenpitolie,
  • vitamines B3 + B5 + B6,
  • toegevoegd UV filter.

Hoe werkt Kiehl’s Sunflower cosmetica?

Allereerst beschermt het product het haar tegen kleurvervaging, versterkt het de kleur en voorkomt het dat het haar dof wordt. Als resultaat is mijn haar net zo glanzend en gezond tijdens de zomer als tijdens de winter. Dankzij het regelmatig gebruik van Kiehl’s Sunflower cosmetica, geneest mijn haar, omdat het product vecht tegen alle schade die wordt veroorzaakt door externe factoren. Het meest belangrijk is dat mijn haar weer licht is en er fris uitziet. Verder ben ik er volledig van overtuigd dat Kiehl’s Sunflower Color Preserving het essentiële ‘schild’ levert tegen de zonnestraling.

Ik raad dit product zeker aan voor iedereen met geverfd haar 😉

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *