Mijn Manier Voor Natuurlijk Mooie En Volle Wenkbrauwen – Thuis Wenkbrauwen Lamineren. Hoe Doe Je Dit?

Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Goedemorgen!

Blij je hier weer te zien 🙂

Als je droomt van mooie en vol uitziende wenkbrauwen, dan is de laminatiebehandeling wellicht de perfecte oplossing voor jou. Door het thuis te doen kun je veel tijd en geld besparen. Hoe lamineer je thuis je wenkbrauwen? Ten eerste heb je een goede lamineerset nodig – ik heb gekozen voor de Nanobrow Lamination Kit. Ten tweede, maak overdag eens een uurtje vrij en probeer het eens!

Mooie wenkbrauwen zonder schoonheidssalon – de Nanobrow wenkbrauw lamineerset voor thuisgebruik

Om te beginnen enkele feiten over het thuis lamineren van wenkbrauwen:

 • Eén Nanobrow wenkbrauw lamineerset = tot 10 keer gebruik!
 • Het effect van wenkbrauwlaminatie houdt tot 6 weken aan.
  De prijs is de prijs van één afspraak in een schoonheidssalon.

Met wenkbrauwlaminatie kun je niet alleen de vorm van je wenkbrauwen verbeteren, maar ze ook een vollere uitstraling geven en ze verstevigen. Dat resulteert in dikkere en glanzender wenkbrauwen met een meer gedefinieerde vorm. Wenkbrauwen lamineren geeft wenkbrauwen namelijk een betere vorm en een elegantere uitstraling. Deze behandeling thuis doen is een hack voor langdurige wenkbrauwstyling, maar ook om tijd te besparen tijdens de dagelijkse make-up aanbrengen.

Ik ben geen professional, maar de resultaten zijn prachtig uitgevallen! Tot nu toe moest ik elke maand voor onderhoud aan mijn wenkbrauwen naar een schoonheidsspecialiste. Nu weet ik echter hoe ik ze zelf kan verzorgen! 😀 Dit is een geweldige optie voor meisjes met borstelige wenkbrauwen die een beetje getemd moeten worden. Voor dunnere wenkbrauwen kan lamineren ervoor zorgen dat ze er volumineuzer en gelift uitzien. Grotere gaten kun je opvullen met je favoriete wenkbrauw make-up product – een potlood, pommade of wenkbrauwpen.

Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Wenkbrauwen thuis lamineren – mijn resultaten

 • Houdt de wenkbrauwen elke dag perfect in vorm.
 • Verhoogt het volume en de dikte van de wenkbrauwen.
 • Verbetert de conditie en hydratatie van de wenkbrauwen.
 • Voegt een zachte glans toe.
 • Bespaart tijd tijdens de dagelijkse make-up routine.

Nanobrow Eyebrow Lamination Kit is een complete set producten gemaakt om deze behandeling zelf thuis uit te voeren. Alle producten zijn nauwkeurig gelabeld en genummerd. Volg gewoon de stappen volgens de instructies – maak je geen zorgen, het is gemakkelijk!

Hoe lamineer je je wenkbrauwen thuis? Stapsgewijze instructies

De Nanobrow brow lamination kit bevat:

 • Wenkbrauwlijm
 • Lifting lotion
 • Fixer
 • Borsteltje
 • Spoolie
 • 10 wegwerp applicators

INSTRUCTIES:

 1. Verwijder je make-up met een product op waterbasis zoals een micellaire make-up remover. Vermijd producten op oliebasis die een vettig residu op je wenkbrauwen achterlaten.
 2. Breng een kleine hoeveelheid lijm – Brow glue op de wenkbrauwen aan met een speciale applicator. Laat het 25-50 seconden zitten.
 3. Neem het Step 1 flesje en een borsteltje. Breng het product hiermee aan en geef de wenkbrauwen de gewenste vorm. Begin vanaf de binnenste wenkbrauwrand.
 4. Laat het product 5-8 minuten op de wenkbrauwen zitten en veeg het daarna af met een droog wattenschijfje.
 5. Gebruik een borsteltje om het laatste product aan te brengen – Step 2 flesje, waarbij je de nadruk op het goed in vorm brengen van de wenkbrauwen legt.
 6. Wacht 5-8 minuten en veeg het van de wenkbrauwen af met een vochtig wattenschijfje.
 7. Borstel je wenkbrauwen met een spoolie.

Natuurlijk mooie wenkbrauwen gaan nooit uit de mode! De wenkbrauw laminatiebehandeling zorgt voor perfect gevormde, volle en glanzende wenkbrauwen die wekenlang meegaan. Dat je het thuis kunt doen zorgt voor een enorm gemak en bespaart vooral geld 🙂

Voel je je verleid om thuis je wenkbrauwen te lamineren te proberen? Bezoek dan eens → nanobrow.nl

Blijf warm!

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!