Zeep met teer. Mijn zeer natuurlijke lichaamsverzorging

Hallo meiden!

Vandaag ga ik mijn manier beschrijven om haar en lichaamshuid op een natuurlijke manier te conditioneren. Ik ontdekte deze techniek door een ongeluk en ik moet toegeven dat ik zeer tevreden ben met de effecten die het oplevert. Waar heb ik het over? Het gaat om zeep met teer.

Teer? Wat is dat?!

Dit is een zeer dichte stof die wordt verkregen door een destillatie proces van schors of hout dat tot verschillende soorten behoort. De meest populaire teer wordt gewonnen uit berken. Het heeft een donkerbruine kleur en een zeer karakteristieke geur heeft. Het bezit veel helende functies die worden gebruikt in cosmetica en huidverzorging. Teer kan helpen bij de bestrijding van psoriasis, acne, hoofdroos en vele andere kwalen. Wat interessant is, teer wordt ook gebruikt door dierenartsen om te zorgen voor gespleten hoef van het vee. In het verleden werd teer gebruikt om leer en gewoon weefsel te impregneren en om vaten en schepen te sluiten.

Hoe werkt zeep met teer?

Dit product heeft uitstekende eigenschappen waardoor uw huid en haar goed verzorgd kunnen worden. Over het algemeen helpt teer met:

  • de tekenen van acne, seborroe, psoriasis, schimmelinfectie, schurft en allergische uitslag genezen;
  • bloedcirculatie stimuleren,
  • kaalheid remmen en roos oplost,
  • wondgenezing < – het balanceren van het werk van talgklieren.

Zeep met teer – effecten

Behandeling met dit soort zeep levert uitstekende resultaten op. De huid wordt gereinigd, acne verdwijnt, de hoeveelheid talg vermindert, de poriën van de huid zijn minder zichtbaar. Hoewel zeep met teer de huid niet uitdroogt, wordt aangeraden een vochtinbrengende crème te gebruiken na de behandeling van de huid met dit natuurlijke product. Dankzij deze cosmetica wordt de huid grondig voorbereid op de komende schoonheidsbehandelingen.

Hoe gebruik je zeep met teer?

Je kunt een paar keer per week zeep met teer gebruiken. Kortom, je mag het gebruiken om de huid van je gezicht, nek en decolleté, de hoofdhuid en de rest van je lichaam te conditioneren. Gewoon bevochtigen met water en schuim. Het enige nadeel van de cosmetica is de geur. Gelukkig vervaagt de geur vrij snel en is het gemakkelijk om eraan te wennen wanneer het minder intens is. Zeep met teer wordt aanbevolen voor iedereen die vecht met ernstige huidaandoeningen en voor diegenen die een nieuw natuurlijk element willen toevoegen aan hun dagelijkse schoonheidsroutine.

Heb je ooit zeep met teer gebruikt? Wat zijn jouw gevoelens en meningen over dit natuurlijke product?

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *