Dinoplatz, Twisty Tail Mascara. Kan deze buigzame borstel omgaan met korte wimpers?

We weten allemaal dat procedures waarmee we onze huid behandelen moeten matchen met onze huid en de problemen waar het mee te maken heeft. Dit vereist een individuele aanpak voor huidverzorging. En de mascara dan? Het probleem is hier hetzelfde, en ik ben het vele malen tegengekomen tijdens mijn werk met make-up. Alhoewel het je misschien verrast, is er maar één waarheid.

Een mascara moet voorzien zijn van een borstel die van vorm en grootte verandert voor onze wimpers. Het is duidelijk dat we allemaal andere wimpers hebben, dus er zijn verschillende verzorgingstechnieken vereist.

Als we willen dat onze lokken volumineus en gekruld izjn, moeten we er op een uitgebreide manier voor zorgen. Een redelijke mascara is een must als je je wimpers de perfecte lengte wilt geven en de vorm van je ogen wilt definiëren. Niet alleen de formule is belangrijk, maar ook het borsteltje en hoe het zich aanpast aan de wimpers. Ik houd van het siliconen stokje maar tot nu toe heb ik moeite gehad met het vinden van een mascara met een perfecte borstel. Dit veranderde wanneer ik de mascara Too Cool For School tegenkwam.

Too Cool For School Dinoplatz Twisty Tail Mascara

Dit is de enige mascara met een borstel die van vorm kan veranderen zodat het ons helpt o een gepersonaliseerd product in handen te hebben. Deze ergonomische verpakking en de applicator Dinoplatz Twisty Tail Mascara was ontworpen op zo’n manier dat, dankzij slechts één product, wij verschillende effecten kunnen verkrijgen en we de mogelijkheid hebben om de cosmetica aan te passen aan onze wimpers. Hoe doe je dit?

Hé borsteltje, buig eens!

Too Cool For School mascara van de Dinoplatz reeks is voorzien van een applicator die kan buigen. Dit kenmerk is te danken aan de knop onderaan de verpakking. Uiteraard is het geïntegreerd in het borsteltje. Op deze manier kunnen we de applicator buigen en naar onze behoeften stellen. We kunnen drie borstelposities kiezen:

  1. een rechte borstel voor basismake-up,
  2. een ietwat gebogen borstel voor de wimperkrul
  3. een maximaal gebogen borstel voor precieze make-up.

Effectief resultaat

Ik vind dat deze oplossing een zeer innovatieve aanpak is voor make-up. Mascara Too Cool For School Twisty Tail geeft het effect van perfect verlengde, gekrulde en netjes gescheiden wimpers. Om eerlijk te zijn valt er niets te klagen, alhoewel ik formules ken die meer spectulaire effecten te bieden hebben. Maar goed, de fabrikant heeft zich gericht op het gebruiksgemak en de unieke applicator.

Agnes

Moge de schoonheid met jou zijn! Mijn naam is Agnes. Wat moet je over mij weten? Ik ben een groot Star Wars-fan, maar ik ben verre van een tomboy. Ik kijk vaak naar de galactische worstelingen van Luke Skywalker met een hydraterend masker op mijn gezicht terwijl ik mijn nagels verf. Ik vind het leuk om mezelf te verzorgen en dit blog helpt me om mijn passie te ontwikkelen - kom en zie het voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *